Ηττα για την Βουλιαγμένη από την Μπαρτσελονέτα

Την ήττα με 3-8 γνώρισε ο ΝΟ Βουλιαγμένης από τη Μπαρτσελονέτα στο κλειστό Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ υδατοσφαίρισης Ανδρών.Οι «μπέμπηδες» εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και ηττήθηκαν δίκαια από τους Ισπανούς. Τα πολλά λάθη σε άμυνα και επίθεση, στοίχησαν στην ομάδα του Τεό Λοράντου ένα θετικό αποτέλεσμα εν όψει του επαναληπτικού της Βαρκελώνης.

Από την άλλη, οι παίκτες του Σάντι Φερνάντεζ έδειξαν από το ξεκίνημα του αγώνα ότι ήρθαν για το «διπλό» στην Αθήνα, αφού πήραν το προβάδισμα στην αρχή και δεν το έχασαν ποτέ.

Να υπενθυμίσουμε πως αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο ΝΟ Βουλιαγμένης αγωνίζεται στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Τεό Λοράντο και τους παίκτες του να έχουν θέσει από το ξεκίνημα της σεζόν ως στόχο την είσοδο στο Φάιναλ Φορ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Κάτι που μετά και το σημερινό αποτέλεσμα όμως, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ 3-8

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-2, 0-1, 1-3, 1-2

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 1, Χατζηδάκης, Κομάντινα 1, Ελμισιάν, Αφρουδάκης Χ., Καρούντζος, Βλαχόπουλος, Γούνας, Τίγκας 1, Βουλγαράκης, Πρωτονοτάριος, Βελώνιας

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ (Σάντι Φερνάντεζ): Λόπεζ, Βρλιτς 1, Μαρτίν Ντ. 1, Φερνάντεζ Β., Μονπεάτ, Μιγκέλ 1, Ρόκα 1, Φερνάντεζ Φ. 1, Μαρτίν Α., Περόνε 2, Ρούμπεν 1, Πέτκοβιτς, Γκόμεζ