Η. Ατματζίδης: Σε άλλες εποχές θα έχαναν από τη Δεκελείας

Ο Ηλίας Ατματζίδης μίλησε για τον τελικό της ΑΕΚ με τη Βέροια κάνοντας λόγο για νίκη - μονόδρομο.
Ο πρώην παίκτης των "κιτρινόμαυρων" μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ και παράλληλα θυμάται τις εποχές που οι αντίπαλοι έχαναν από τη Δεκελείας.

"Παίζει κάποιο άλλο αποτέλεσμα πέρα από την νίκη; Είναι μονόδρομος. Δεν χρειάζεται καν προπονητής. Οι παίκτες ξέρουν τι  πρέπει να κάνουν. Ο προπονητής το μόνο που πρέπει να πει είναι την ενδεκάδα. Τίποτα άλλο. Σε άλλες εποχές θα έχαναν από την Δεκελείας, τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Στα δικά μας χρόνια, οι περισσότερες ομάδες είχαν χάσει πριν παίξουν. Έτσι πρέπει να σκέφτονται και οι παίκτες μας. Δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης."

Ο πρώην τερματοφύλακας της Ένωσης προβληματίζεται έντονα για την σημερινή κατάσταση του συλλόγου αλλά και για τη βαθμολογική θέση της ομάδας τονίζοντας πως ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ΑΕΚ και αυτό θα κάνει:

"Δεν μας τιμάει η βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε. Ολόκληρη ΑΕΚ να κυνηγά την παραμονή της. Όμως δεν είναι ώρα να τα συζητάμε αυτά. Πρέπει να ήμαστε όλοι σε επαγρύπνηση. Και φυσικά να μην λείψει κανείς από το γήπεδο. Ο κόσμος αύριο δεν πρέπει να είναι απλά ο 12ος παίκτες, αλλά ο 15ος. Πιστεύω ότι θα έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Δεν υπάρχει τριήμερο για τον κόσμο της ΑΕΚ. Τα τρία γράμματα Αγάπη – Έρωτας – Καψούρα να σκεφτεί ο κόσμος και να αφήσει το τριήμερο . Μόνο η ΑΕΚ υπάρχει για μας, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Το ρόστερ είναι αξιόλογο. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά, χωρίς εμπειρίες. Χρειάζονται χρόνο. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τις συγκυρίες που τους έφεραν στην ΑΕΚ. Πιστεύω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αποδώσουν και μάλιστα κάποια παιδιά θα τα δούμε και στην Εθνική ομάδα"