"Η Εθνική Νέων δεν έχει ταβάνι" (vids)

Ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την πορεία της Εθνικής Κ20 στο Μουντιάλ της Τουρκίας δήλωσαν οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης και ο Τάσος Μπακασέτας. Οι νεαροί διεθνείς τόνισαν πως η ομάδα μας δεν έχει ταβάνι και βαδίζοντας παιχνίδι με παιχνίδι πιστεύουν πως είναι εφικτό να φτάσει πολύ ψηλά.Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι δύο νεαροί διεθνείς στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Κωνσταντινίδη

«Μετά το ματς ήμασταν στεναχωρημένοι, επειδή πιστεύαμε ότι ήμασταν καλύτεροι και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και για αυτό μας έμεινε μια πικρία το αποτέλεσμα, αφού θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και να είχαμε εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Παρόλα αυτά, μετά στην κλήρωση που έγινε για την πρωτιά του ομίλου μας βγήκαμε πρώτοι και αυτό αποτελεί μια δικαίωση για εμάς. Τώρα συνεχίζουμε δυνατά στους “16” και περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλό μας. Όλα τα παιδιά είναι πραγματικά πολύ καλοί παίκτες.

Έχουν μεγάλες φιλοδοξίες από τους εαυτούς τους και για αυτό πιστεύω ότι δεν έχει ταβάνι αυτή η ομάδα και μπορούμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να πάμε στους “8”. Από εκεί και πέρα, είναι ένα ματς και μπορούν να συμβούν πολλά».

Video streaming by Ustream
Οι δηλώσεις του Τάσου Μπακασέτα

«Όπως γνωρίζουμε δεν υπάρχει ελληνική ομάδα που να έχει συμμετάσχει σε Παγκόσμιο Κύπελλο σε αυτές τις ηλικίες. Ήταν μία πολύ σημαντική επιτυχία. Ωστόσο, η ημέρα που εξασφαλίσαμε την πρόκριση στους “16” είναι ιδιαίτερη για μένα (λόγω των γενεθλίων του) και επειδή πριν από τέσσερα χρόνια είχαμε χάσει τη γιαγιά μου.

Ωστόσο, από εδώ και πέρα, μετά από αυτή την επιτυχία θα έχω να θυμάμαι μόνο ευχάριστα πράγματα. Από τη στιγμή που δημιουργούμε τόσες ευκαιρίες, πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα έρθει και το γκολ για την ομάδα μας. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Θα είχαμε πρόβλημα, αν δεν δημιουργούσαμε ευκαιρίες.

Η ομάδα είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, είναι αήττητοι σε αυτό το τουρνουά και στη συνέχεια πιστεύω ότι θα έρθουν και τα γκολ. Στόχος μας είναι να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτάσουμε στους “8”. Από εκεί και πέρα, πάλι θα δούμε και το επόμενο ματς ξεχωριστά».

Video streaming by Ustream