Η Ντόρτμουντ διαψεύδει, αλλά η Bild επιμένει...

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει πως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει κλείσει στην Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο, η εφημερίδα Bild επιμένει πως ο παίκτης θα γίνει... βαυαρός!Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έχει υπογράψει δύο προσύμφωνα με την Μπάγερν Μονάχου και θέλει να αλλάξει φανέλα.

Για την ώρα, όμως, η Μπορούσια δεν έχει ακόμη ανάψει το πράσινο φως. Θέλει να κρατήσει τον παίκτη και θα προσπαθήσει να το κάνει, έστω κι αν χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ο 24χρονος επιθετικός έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους με ετήσιες απολαβές ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ. Πρόθεση της ομάδας του είναι να τον κρατήσει τουλάχιστον για έναν χρόνο ακόμη προσφέροντάς του αναπροσαρμογή συμβολαίου, με απολαβές που θα αγγίζουν τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Θυμίζουμε πως η μεταγραφή του Μάριο Γκέτσε στην Μπάγερν δημιούργησε αναστάτωση στις τάξεις των οπαδών της Ντόρτμουντ και η διοίκηση της ομάδας δεν θέλει να τους απογοητεύσει για δεύτερη φορά.