Η Ρόμα θέλει Χόσλεϊ

Στο στόχαστρο της Ρόμα βρίσκεται ο Κουίντον Χόσλεϊ ο οποίος έχει μείνει ελεύθεος από τη Ζιελόνα Γκόρα. Ο Αμερικανός φόργουορντ αναδείχτηκε πρωταθλητής φέτος με την πολωνική ομάδα, εκθρονίζοντας την Πρόκομ μετά από πολλά χρόνια πρωτοκαθεδρίας. 
Η Ρόμα η οποία φέτος βρέθηκε στους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος χάνοντας το πρωτάθλημα από τη Σιένα, έχει ανάγκη από ενίσχυση στις θέσεις τω φόργουορντ καθώς οι δύο σταρ της ομάδας είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας τη νέα χρονιά.
Πρόκειται για αρχικά για τον Τζίτζι Ντατόμε ο οποίος είναι βέβαιο ότι θα αποχωρήσει καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο των Σέλτικς και των Γκρίζλις από ομάδες του ΝΒΑ, ενώ ο Γκάνι Λαουάλ, για τον οποίο ενδιαφέρονται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, θα πάρει μέρος στο τρέινινγκ καμπ των Ιντιάνα Πέισερς. 
Η Ρόμα θέλει για τη νέα σεζόν τον Κουίντον Χόσλεϊ, ο οποίος στέφθηκε φέτος πρωταθλητής στην Πολωνία με τη Ζιελόνα Γκόρα. Η αποχώρηση των Ντατόμε και Λαβάλ θεωρείται δεδομένη. Ο πρώτος ενδιαφέρει Σέλτικς και Γκρίζλις, ενώ ο δεύτερος θα παίξει στα σάμερ λιγκ με τους Πέισερς.