Η συμφωνία με Σισοκό και το πρέσινγκ στη Βόλφσμπουργκ

Παναθηναϊκός και Σισοκό έχουν αποφασίσει να... πορευτούν μαζί και τη νέα σεζόν και περιμένουν το "ok" από τη Βόλφσμπουργκ.Στο Τριφύλλι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσφορά του Ιβοριανού, με τον οποίο μάλιστα φαίνεται πως υπάρχει προφορική συμφωνία παραμονής με αυξημένες αποδοχές σε σχέση με ό,τι παίρνει ο παίκτης φέτος (περί τις 300.000).

Oλα τα παραπάνω, πάντως, δεν θα έχουν καμία σημασία, αν δεν συναινέσει η Βόλφσμπουργκ στην παράταση δανεισμού ή στην πώληση του ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό.

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο σκέλος, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πράσινοι ρώτησαν σχετικά, αλλά το ποσό που άκουσαν τους "πάγωσε". Συγκεκριμένα, οι "Λύκοι" φέρονται να ζητούν 3εκατ. ευρώ, ποσόπου δεν πρόκειται να δαπανήσει ο Παναθηναϊκός.

Η ΠΑΕ, από την πλευρά της, έχοντας σύμμαχο και τον παίκτη, αναμένεται να αντιπροτείνει είτε την παράταση του δανεισμού είτε την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή, δαπανώντας πολύ λιγότερα από 3εκατ., αλλά ταυτόχρονα δίνοντας ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης στη γερμανική ομάδα.