Η Τορίνο "κοιτάει" τον Σκόκο

Ο αργεντινός επιθετικός είναι ο βασικός μεταγραφικός στόχος της ιταλικής ομάδας για το προσεχές καλοκαίρι, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.Τα... όργια του Νάτσο Σκόκο την εφετινή σεζόν με την φανέλα της Νιούελς Ολντ Μπόις δεν έχουν αφήσει αδιάφορη την Τορίνο, η οποία ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Μάλιστα άνθρωπος της Τορίνο έχει παρακολουθήσει από κοντά τον Σκόκο και φέρεται να έχει εντυπωσιαστεί με τα γκολ και τις περίτεχνες ενέργειες του. Ως εκ τούτου ο "υδραυλικός" εμφανίζεται να είναι πρώτος στην μεταγραφική λίστα της ιταλικής ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την επόμενη σεζόν, η Τορίνο ψάχνει για δύο αξιόπιστους επιθετικούς, καθώς ο Ρολάντο Μπιάνκι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του μετά το καλοκαίρι. Ετσι, λοιπόν, στην λίστα της ιταλικής ομάδας, πέραν του Σκόκο, βρίσκονται και τα ονόματα του Φερέιρα της Βελέζ Σάρσφιλντ και του Μάξι Λόπες της Σαμπντόρια.

Υπενθυμίζεται, τέλος, πως για τον Σκόκο έχουν δείξει ενδιαφέρον και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, με τον ίδιο να έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ευρώπη. Αυτό, όμως, που θέλει κυρίως ο παίκτης είναι να καταφέρει να πείσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Αργεντινής, Αλεχάντρο Σαμπέγια, να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τα τελικά του Mundial στην Βραζιλία το επόμενο καλοκαίρι.