Θέλει να φύγει ο Σουάρες, δεν τον πουλάει η Λίβερπουλ

Ο Λουίς Σουάρες ανακοίνωσε μέσω δηλώσεων του στο Sky Sports την αποχώρηση του από την Λίβερπουλ, με τον αγγλικό σύλλογο να απαντά άμεσα: " Δεν πωλείται ο Σουάρες!"

Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής, που φαίνεται να τα έχει βρει με τη Ρεάλ Μαδρίτης, εξέφρασε στο Sky Sports την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ, διότι πλέον δεν αισθάνεται άνετα με την αντιμετώπιση που έχει από τον Τύπο. Παράλληλα εκπρόσωπος της διοίκησης των "κόκκινων" τόνισε πως ο Σουάρες δεν πωλείται και πως δεν έχει γίνει καμία κουβέντα περί αποχώρησης μεταξύ του παίκτη και της ομάδας .

"Ο λόγος που φεύγω είναι η οικογένεια μου και η εικόνα μου, δεν νιώθω άνετα εδώ πια. Είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα, τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Τα Μ.Μ.Ε. δεν μου φέρθηκαν καλά. Στην Αγγλία μιλάνε για πολλά πράγματα και με κάποιους τρόπους που νιώθω άβολα. Εξαιτίας των παπαράτσι δεν μπορούσα να βγω στον κήπο μου ή να πάω στο σουπερμάρκετ", δήλωσε ο Σουάρες.

Ο 26χρονος αναφέρθηκα και στο περιστατικό με τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς που σημειώθηκε τον Απρίλιο, την τιμωρία του με αποκλεισμό δέκα αγωνιστικών και τον τρόπο που το αντιμετώπισε τα βρετανικά Μέσα και για αυτό είπε: "Πέρασα δύσκολα πολύ δύσκολα και αυτά που ειπώθηκαν ήταν ψέματα. Υπάρχουν όρια και η οικογένεια μου υποφέρει. Έχω μια κόρη και δεν θέλω να ακούει άσχημα πράγματα για τον πατέρα της".

Η απάντηση της Λίβερπουλ:

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Λίβερπουλ δήλωσε τα εξής για τον Σουάρες: "Ο Λουίς Σουάρες δεν πωλείται. Ούτε ο Λουίς ούτε κάποιος από τους εκπροσώπους τους μας έχει μεταφέρει το αυτό το συναίσθημα. Ο σύλλογος συνεχίζει να στηρίζει τον Λουίς και περιμένει από εκείνον να σεβαστεί το συμβόλαιο του".