Θέλει Σερένο ο Αναστασίου, το παλεύει για Γιαννιώτα ο ΠΑΟ

Ο Γιάννης Αναστασίου προσπαθεί να κλείσει τον Τουλάνι Σερένο του Άγιαξ, ενώ την ίδια ώρα γίνονται προσπάθειες για να βρεθούν χρήματα για την ρήτρα του Γιάννη Γιαννιώτα
Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν ο Γιάννης Αναστασίου εξακολουθεί να βρίσκεται στην Ολλανδία ή αν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, το μόνο βέβαιο είναι πως ο 40άχρονος τεχνικός είχε επαφές με ομάδες τόσο από την Ολλανδία όσο και το Βέλγιο.
Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως ο έλληνας τεχνικός θα επιστρέψει στην Ελλάδα τη Δευτέρα (6/5) και θα έχει έτοιμες εισηγήσεις προς εξέταση από τον Γιάννη Αλαφούζο.
Ένα από τα ονόματα που ακούγονται τις τελευταίες δυο ημέρες για τους πράσινους από τις δυο συγκεκριμένες χώρες είναι αυτό του Τουλάνι Σερένο που αγωνίζεται στον Άγιαξ.
Ο Σερένο είναι 23 ετών και θυμίζει αρκετά στο στυλ τον Σισοκό που μόνο με θαύμα θα παραμείνει στους πράσινους. Είναι αρκετά γρήγορος, καλός ντριμπλαδόρος και παρά το ύψος του (1.72) πατάει γερά στα πόδια του. Το 2011 πήρε μεταγραφή στον Άγιαξ, όμως δεν υπολογίζεται για την πρώτη ομάδα και είναι διαθέσιμος ως δανεικός.
Πάντως η υπόθεση του μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς στα χέρια του έχει προτάσεις και από άλλους συλλόγους (κυρίως από την Ολλανδία), ενώ όπως έχουμε πει πολλές φορές, ρόλο θα παίξει το αν θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη.
Τέλος όσον φορά το θέμα με τον Γιάννη Γιαννιώτα, το ενδιαφέρον των πράσινων είναι δεδομένο. Θα πρέπει ωστόσο το Τριφύλλι να βρει τις 150.000 ευρώ, που αντιστοιχουν στη ρήτρα του και να βρεθεί και η χρυσή τομή στις προσωπικές απολαβές του παίκτη.
Ο Γιαννιώτας δεν λέει όχι στην προοπτική του Παναθηναϊκού, ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει πως προτεραιότητά του αν τελικά αποχωρήσει από τον Αρη, αποτελεί το εξωτερικό.