"Θέλει Τσούμπερ ο Ολυμπιακός"

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Στίβεν Τσούμπερ της Γκρασχόπερς αποκαλύπτουν οι ελβετοί.Την είδηση επιβεβαιώνει με δηλώσεις του στη «Sportday» και ο μάνατζερ του Τσούμπερ, τονίζοντας όμως πως ενδιαφέρον έχουν δείξει και άλλες ομάδες εκτός από τους «ερυθρόλευκους».

«Ναι, τον θέλει ο Ολυμπιακός και μιλάμε εδώ και καιρό. Να ξέρετε ότι δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός που τον θέλει, υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη Γκρασχόπερς και το αν θα τον δώσει. Απ' όσο γνωρίζω θέλουν να τον δώσουν, αν ικανοποιηθούν», δήλωσε αρχικά ο Μίλος Μαλένοβιτς, για να προσθέσει σχετικά με τον θα ενδιέφερε τον πελάτη του η προοπτική των Πειραιωτών:

«Φυσικά, τον ενδιαφέρει πολύ η προοπτική του Ολυμπιακού. Είναι μία ομάδα που παίρνει πρωταθλήματα και παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι άρτια οργανωμένη και θα είναι πολύ καλό βήμα για την καριέρα του. Παράλληλα η παρουσία του Μίτσελ είναι πολύ μεγάλο δέλεαρ, πρόκειται για μία τεράστια προσωπικότητα και μεγάλο προπονητή».

Ο 22χρονος αριστερός εξτρέμ της Γκρασχόπερς, που προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με τον σύλλογο της Ζυρίχης, έχοντας 32 συμμετοχές, 6 γκολ και 11 ασίστ στο πρωτάθλημα.