Θέλουν από τώρα "Παπ" οι Ρόκετς!

Έντονη είναι η φημολογία που θέλει τους Χιούστον Ρόκετς να σκοπεύουν να αποκτήσουν από τώρα τον Κώστα Παπανικολάου, βάζοντας σε μπελάδες τους "ερυθρόλευκους".Στο Χιούστον επικρατεί αισιοδοξία για τη φετινή σεζόν, καθώς με τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις τους, είναι μέσα στα υποψήφια φαβορί για τον τίτλο του ΝΒΑ την επόμενη σεζόν, μετά και τη μεταγραφή του Ντουάιτ Χάουαρντ.Ωστόσο δεν έχει ολικληρωθεί ακόμα ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας, με τους ιθύνοντες των Ρόκετς να ψάχνουν να βρουν τη φόρμουλα έτσι ώστε η συνεργασία Χάρντεν- Χάουαρντ να είναι αποδοτική. Εκεί λοιπόν κολλάει και ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο Έλληνας διεθνής είναι σε νεανική ηλικία, κάτι που ταιριάζει στην πολιτική των Ρόκετς οι οποίοι στηρίζονται κατά κύριο λόγο σε νεαρούς παίκτες, ενώ ο "Παπ" αγωνίζεται σε νευραλγική θέση όσον αφορά τη συνεργασία του παραπάνω "διδύμου". Με λίγα λόγια η θέση του σμολ φόργουορντ θα έχει πολύ μεγάλο ρόλο από φέτος στο Χιούστον, καθώς εκεί αγωνίζονται οι παίκτες οι οποίοι συνδέουν την περιφέρεια με την ρακέτα, κατ' επέκταση τον Χάρντεν με το Χάουαρντ. 
Ο Παπανικολάου δεν λογίζεται βέβαια ακόμα για βασικός, καθώς θα βρει μπροστά του πιο έτοιμους παίκτες για το επίπεδο του ΝΒΑ, όπως ο Τσάντλερ Πάρσονς και ο Όμρι Κάσπι, ωστόσο θα έχει τη δυνατότητα αρχικά να τους δίνει ανάσες, και ύστερα (γιατί όχι) να τους προσπεράσει στο ροτέισον της ομάδας. 
Αν ισχύσουν αυτές οι φήμες, στον Ολυμπιακό θα πρέπει να βγουν στην αγορά για την απόκτηση παίκτη στη θέση "3", ωστόσο θα κινηθούν με μεγαλύτερη οικονομική άνεση, καθώς το ποσό που είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι Ρόκετς για την αποδέσμευσή του δεν είναι αμελητέο.

Δείτε εδώ μερικά Highlights του υποψήφιου στόχου των Ρόκετς