Θέλουν διώροφη Λεωφόρο και νέο κονδύλι

Δεύτερο διάζωμα, αλλά και έργα βελτίωσης των χώρων πράσινου θέλει κάνει μετά τα 7 εκ. ευρώ της Περιφέρειας Αττικής η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που αναμένει και νέο κονδύλι από την Πολιτεία
Η ΠΑΕ θέλει να παραμείνει στην ιστορική έδρα του συλλόγου και γι' αυτό σύντομα θα καταθέσουν συγκεκριμένο πλάνο ώστε οι εργασίες βελτίωσης στη Λεωφόρο να γίνονται παράλληλα με τη διεξαγωγή των αγώνων του Παναθηναϊκού, προκειμένου να μη χρειαστεί να μετακομίσει η ομάδα προσωρινά σε άλλο γήπεδο.
Οι βελτιώσεις θα γίνουν με το ποσό των 7 εκ. ευρώ, που εγκρίθηκε και θα εκταμιευτεί άμεσα από την Περιφέρεια Αττικής.
Το πλάνο της ΠΑΕ αφορά τόσο στα έργα εντός γηπέδου όσο και στη βελτίωση των χώρων πρασίνου στην ευρύτερη περιοχή και τη δημιουργία πεζογέφυρας επί της Λεωφόρου Aλεξάνδρας.
Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο Γιάννης Αλαφούζος σκοπεύει να κάνει... διώροφη της Λεωφόρο στις κεντρικές θύρες, αρχικά πάνω από την εξέδρα των επισήμων και εν συνεχεία επί της οδού Tσόχα (από 2.000 θεατές η κάθε μία).
Κάτι, που όταν συμβεί θα έχει αυξήσει τη χωρητικότητα του γηπέδου κατά 4.000, ώστε να μπορούν να φιλοξενηθούν περίπου 20.000 φίλαθλοι.
Μάλιστα, στον Παναθηναϊκό εκτιμούν ότι τα 7 εκατ. ευρώ είναι μόνο η αρχή και σύντομα περιμένουν κι άλλο κρατικό κονδύλι για το γήπεδο της ομάδας, προκειμένου να αξιοποιηθεί κι αυτό για τη βελτίωση του γηπέδου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.