Θέση από τώρα για Νέα Φιλαδέλφεια

Οσοι οπαδοί της ΑΕΚ κλείσουν θέση για την προσεχή διετία στο Ελληνικό, θα έχουν προτεραιότητα για την αγορά εισητηρίου διαρκείας την πρώτη χρονιά που θα αγωνιστεί και πάλι η "Ενωση" στη Νέα Φιλαδέλφεια.Με τις εργασίες που θα γίνουν Ελληνικό το επόμενο διάστημα, θα αυξηθεί η χωρητικότητα του γηπέδου που θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ για τα επόμενα δύο χρόνια στις 22.000 θέσεις.

Στόχος, λοιπόν, του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι ο αριθμός των διαρκείας που θα τυπωθούν για τις επόμενες δύο σεζόν να εξαντληθούν και μάλιστα, υπάρχει η σκέψη, που θα και είναι πολύ πιθανό να γίνει πράξη, όσοι μπουν στη διαδικασία να ακολουθήσουν την ΑΕΚ στη Γ' και τη Β' Εθνική να έχουν την προτεραιότητα στην αγορά διαρκείας τη χρονιά που οι πύλες του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια θα ανοίξουν ξανά.

Δηλαδή, όσοι αποκτήσουν διαρκείας της ΑΕΚ τόσο στη Γ' όσο και στη Β' Εθνική, θα έχουν το δικαίωμα να διαλέξουν πρώτοι τη θέση τους στον καινούριο "Ναό" της ομάδας.

Παράλληλα, ο "Τίγρης" δίνει το ίδιο κίνητρο στους φίλους της "Ενωσης", που είχαν αγοράσει διαρκείας και τα προηγούμενα χρόνιανα, προκειμένου να σταθούν και πάλι δίπλα στην ομάδα, στην πιο δύσκολη καμπή της 89χρονης ιστορίας της.