"Θα δώσουμε και τη ζωή μας για την πρόκριση στον τελικό"

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε τον διασυρμό με 4-1από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ την περασμένη Τετάρτη (24/4) για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League και έχει πλέον μπροστά της πολύ δύσκολο έργο στη ρεβάνς του Μπερναμπέου (30/4) έτσι ώστε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να προκριθεί στον τελικό.Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές της βασίλισσας δηλώνουν αισιόδοξοι για την έκβαση του δεύτερου ημιτελικού, έχουν αναλάβει τις ευθύνες τους για την άσχημη εμφάνιση στη Βεστφαλία και πιστεύουν πως αν διορθώσουν τα λάθη τους και πιστέψουν στη μεγάλη ανατροπή θα τα καταφέρουν.

"Εχουμε άλλη μια ευκαιρία την Τρίτη και πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας. Αν μπορεί μία ομάδα να τα καταφέρει, αυτή είναι η Ρεάλ. Πρέπει να δώσουμε και τη ζωή μας για να πετύχουμε το σκοπό μας. Το χρωστάμε στους οπαδούς μας και στους εαυτούς μας. Εμείς είμαστε που πρώτοι πρέπει να το πιστέψουμε και τότε σίγουρα θα κάνουμε και τους οπαδούς να το πιστέψουν".

Τα λόγια αυτά ακούστηκαν από τους παίκτες της Ρεάλ τόσο πριν όσο και μετά τη χθεσινή προπόνηση στο Βαλδεμπέμπας (προπονητικό κέντρο της ομάδας), σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής Marca. Οι ηγετικές μορφές των Μαδριλένων μάλιστα, όπως ο Κασίγιας, ο Ράμος, ο Ρονάλντο και ο Αλόνσο, είναι οι πρώτοι που δίνουν το σύνθημα για τη μεγάλη ανατροπή.