"Θα μείνει ο Αντσελότι"

Τις προθέσεις της διοίκησης της Παρί Σεν Ζερμέν σχετικά με τις φημολογούμενες αποχωρήσεις κάποιων ποδοσφαιριστών, αλλά και του Κάρλο Αντσελότι, αποκάλυψε ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Λεονάρντο.Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο βραζιλιάνος παράγοντας σε τηλεοπτική εκπομπή:

- Για το μέλλον κάποιων παικτών:

"Ακούγεται πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο Μάρκο Βεράτι θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι. Ο σουηδός είναι ευτυχισμένος στο Παρίσι και νιώθει πως αποτελεί μέρος ενός σημαντικού πρότζεκτ. Θα παραμείνει στην ομάδα και μαζί θα διεκδικήσουμε το επόμενο Champions League. Ο ιταλός βρέθηκε στην κατάλληλη ομάδα την κατάλληλη στιγμή. Ακόμα κι αν νιώθει νοσταλγία για την πατρίδα του, αισθάνομαι πως δεν θα ζητήσει να αποχωρήσει. Ξέρει πως τον εκτιμούμε πολύ και αυτό θα παίξει το ρόλο του. Συνεπώς κανείς από αυτούς που ακούγονται δεν πρόκειται να φύγει από το Παρίσι".

- Για τον Κάρλο Αντσελότι:

"Ο Κάρλο είναι σημαντικός για τον σύλλογο. Είναι ο κατάλληλος προπονητής για μια ομάδα σαν τη δική μας. Της έχει δώσει αγωνιστική ταυτότητα και είναι αυτός που την εξελίσσει κάθε μέρα. Θα μείνει και αυτός στην ομάδα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ασφαλώς".