Θα τα ξαναπούν για Ιγκουαΐν

Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης βρήκαν την ευκαιρία να τα πουν αναφορικά με τη μεταγραφή του Γκονσάλο Ιγκουαΐν στους μπιανκονέρι, με αφορμή το σημερινό (9/6) παιχνίδι ανάμεσα στις παλιές δόξες των δύο ομάδων.Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, οι Αντρέα Ανιέλι και Μπέπε Μαρότα συναντήθηκαν με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και του έκαναν γνωστό τον ενδιαφέρον τους για τον αργεντινό επιθετικό, τονίζοντας μάλιστα πως έχουν συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή.

Από την πλευρά του, ο Πέρεθ ζήτησε λίγη υπομονή μέχρι να ανακοινωθεί ο νέος προπονητής της Ρεάλ και μετά οι δύο πλευρές θα συζητήσουν εκ νέου για τον στράικερ της Ρεάλ.

Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι άνθρωποι της Ρεάλ φέρεται να ρώτησαν για τους Αρτούρο Βιντάλ και Πολ Πογκμπά, αλλά οι Ανιέλι ξεκαθάρισε πως οι δύο ποδοσφαιριστές δεν είναι προς πώληση. Ο ισχυρός άνδρας των μπιανκονέρι μάλιστα δήλωσε στο "Sky Sport Italia" μετά τη συνάντηση:

"Η Ρεάλ αυτή τη στιγμή δεν έχει επισήμως προς πώληση τον Ιγκουαΐν καθώς περιμένει τον νέο προπονητή της. Από τη στιγμή που θα τον ανακοινώσει, συμφωνήσαμε ότι θα ξαναμιλήσουμε με χαρά για το θέμα του Αργεντίνου. Θα υπάρξει μια νέα συνάντηση και εκεί θα μπορούμε να πούμε περισσότερα".