Θύρα 10: Ως εδώ, η υπομονή εξαντλήθηκε!

Η Θύρα 10 εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση που τα βάζει με τη διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής για τις εξελίξεις που δεν τρέχουν. Μάλιστα, αναφέρεται πως σε περίπτωση που δεν υπάρχουν εξελίξεις τις επόμενες μέρες, την Πέμπτη 4/7 ετοιμάζεται ανοιχτή συζήτηση στο Κατσάνειο.Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην τελευταία μας ανακοίνωση, στην οποία η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ δεν έδωσε καμιά σημασία, αναφερθήκαμε στη λογική η οποία πρέπει να επικρατήσει και να γίνει η βάση πάνω στην οποία θα πατήσουν οι εξελίξεις στο σύλλογο. Δυστυχώς, βλέπουμε ότι η μοναδική λογική που επικρατεί μεταξύ των διοικούντων του ποδοσφαιρικού ΗΡΑΚΛΗ είναι αυτή της καθυστέρησης και του αποπροσανατολισμού. Χρησιμοποιούνται γελοίες δικαιολογίες για το γεγονός ότι, ενώ το πρωτάθλημα έχει τελειώσει εδώ και εβδομάδες, δεν έχει γίνει γενική συνέλευση των μετόχων, ούτε καν έχει ξεκαθαριστεί ποιες είναι οι βλέψεις αυτής της διοίκησης. Διαρρέονται φήμες περί εξωαγωνιστικής ανόδου στην Α' Εθνική, οι οποίες κυριολεκτικά μας ντροπιάζουν και άλλα τέτοια ψέματα που μοναδικό στόχο έχουν να κοιμίσουν τον κόσμο και να φτάσουμε σε ένα χρονικό σημείο όπου η οποιαδήποτε συζήτηση για αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος θα είναι απαγορευτική, μια και θα υπονομεύει την αγωνιστική ύπαρξη της ομάδας τη χρονιά που έρχεται. Κύριοι, έως εδώ! Η υπομονή εξαντλήθηκε. Δεν έχετε ιδέα σε ποιο σύλλογο βρίσκεστε, αν νομίζετε ότι μπορείτε να μας κοροϊδεύετε κατ’ αυτόν τον τρόπο.

 

Επειδή ξέρουμε ότι στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής δεν πρόκειται να ακούσουμε τίποτε το ουσιαστικό, εμείς από τη μεριά μας σαν ένας σύνδεσμος μέσω του οποίου στην αρχή της χρονιάς εισπράξατε περισσότερα από 20.000 ευρώ από διαρκείας και μετοχές, σαν ένας σύνδεσμος του οποίου περισσότερα από 150 μέλη είναι κάτοχοι μετοχών, τις οποίες ποτέ δεν πήραμε στα χέρια μας, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση σύγκληση γενικής συνέλευσης των μετόχων. Εάν μέχρι την Πέμπτη 4/7 δεν έχει γίνει σεβαστό το αίτημά μας, τότε καλούμε την ίδια μέρα όλους τους συνδέσμους του ΗΡΑΚΛΗ, όλους τους φορείς του ΗΡΑΚΛΗ καθώς και ολόκληρο τον κόσμο της ομάδας σε ανοιχτή γενική συνέλευση στο Κατσάνειο στις 20.00 για να συζητήσουμε, να προσδιορίσουμε τη στάση μας και να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τις νέες δυσκολίες που έρχονται.

 

Ακόμα και αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο δρόμοι για τη διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ. Να παραδεχτεί τα λάθη της. Να αντιληφθεί ότι δύο συνεχόμενα χρόνια δεν κατάφερε να ανεβάσει αγωνιστικά την ομάδα ούτε καν από τη Γ' Εθνική στη Β', χάνοντας κομβικούς αγώνες με υπερομάδες τύπου Τίρναβου, να αντιληφθεί ότι όχι μόνο δεν κατάφερε τίποτε σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά χρέωσε ήδη την ομάδα με κάποιες χιλιάδες ευρώ οι οποίες αλλάζουν ανάλογα με ποιον παράγοντα του ΗΡΑΚΛΗ μιλάει κανείς, κοινώς δεν έχουν ιδέα ούτε καν για τα χρέη που δημιούργησαν. Πρέπει να αντιληφθούν ότι χάθηκε κάθε ίχνος εμπιστοσύνης πρώτα για τις παραγοντικές τους ικανότητες και δεύτερον για την εν γένει παρουσία τους στο σύλλογο.

 

Πρέπει να αντιληφθούν ότι οι οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ γέμιζαν τα γήπεδα της Δ' Εθνικής και χειροκροτούσαν ακόμα και στις ήττες με ομάδες Γ' Εθνικής γιατί είχαν ένα όραμα το οποίο δεν έχει καμιά μα καμιά σχέση με την πραγματικότητα την οποία έχουν φέρει στον Ηρακλή και ζούμε. Ο πρώτος δρόμος, λοιπόν, είναι να αντιληφθείτε όλα αυτά και στη συνέλευση που πρέπει να γίνει άμεσα να ανακοινώσετε τα χρέη της ομάδας και το ποσό που ζητάτε (και να είναι λογικό) για να αποχωρήσετε. Από εκεί και πέρα, να κινηθείτε άμεσα και αληθινά προς την εξεύρεση της διάδοχης κατάστασης κάνοντας παράλληλα όλες εκείνες τις κινήσεις οι οποίες χρειάζονται για να παραδώσετε μια υπαρκτή αγωνιστικά ομάδα. Ο άλλος δρόμος τον οποίο πραγματικά δεν θέλουμε να περπατήσουμε είναι να συνεχίσετε σε αυτό το μοτίβο και να μας έχετε αντιμέτωπους γιατί τότε και κακό στην ομάδα θα γίνει και εσείς θα αναγκαστείτε να αποχωρήσετε με όρους πολύ χειρότερους από αυτούς που μπορείτε να επιβάλλετε ακόμα και τώρα! Η απόφαση δική σας…

 ΥΓ.: Ελπίζουμε να μη χρειαστεί, αλλά, αν χρειαστεί, Πέμπτη 4/7 στις 20.00, ΟΛΟΙ στο Κατσάνειο!!»