Ισκο: Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ως τη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου χαρακτήρισε τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ισκο, στη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του από την διοίκηση των μερένχες, παρουσία 8.000 φίλων της ομάδας στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".Ο ισπανός μεσοεπιθετικός πήρε το νούμερο "23" και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της βασίλισσας: "Πρώτα από όλα είμαι ευγνώμων στον πρόεδρο για τις προσπάθειες που κατάβαλε, στον κόσμο για την αγάπη του και στην υποστήριξη της οικογένειάς μου. Για κάθε ποδοσφαιριστή δεν υπάρχει τίποτα μεγαλύτερο από το να είναι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι η κορυφή. Ελπίζω να απολαύσω την παρουσία μου εδώ και να κερδίσω πολλούς τίτλους" ενώ στη συνέχεια προσέθεσε:
 
"Το να κερδίσεις θέση στην καλύτερη ομάδα του κόσμου είναι δύσκολο, αλλά δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρω δεν θα ερχόμουν. Έχω την ικανότητα να προσαρμόζομαι σε διαφορετικές θέσεις. Δεν θα έχω πρόβλημα. Έρχομαι χωρίς πίεση, επειδή υπάρχει πίστη σε εμένα. Έχω την πίεση του να κερδίσω πολλούς τίτλους και να απολαύσω το ποδόσφαιρο".
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, καλοσωρίζοντας τον Ισκο: "Έχουν περάσει μόνο λίγες μέρες από όταν ξεκινήσαμε το καινούργιο μας πρότζεκτ με την άφιξη του Αντσελότι. Ο Αντσελότι ήταν το πρώτο βήμα και θα ενισχύσουμε την ομάδα. Η Ρεάλ  Μαδρίτης πρέπει να δουλέψει για να αναζητήσει το εντυπωσιακό ποδόσφαιρο. Κάθε χρόνο δουλεύουμε για να ενισχύσουμε το πρότζεκτ μας και θέλουμε παίκτες που να ανταποκρίνονται στο επίπεδο, με δίψα για διάκριση, που ονειρεύονται να κατακτήσουν την καρδιά του κόσμου μας και ξέρουν τη σημασία αυτής της φανέλας. Για αυτό παρουσιάζομαι σήμερα τον Ίσκο. Στα 21 του χρόνια έχει κατακτήσει τους περισσότερους Ισπανούς φίλαθλους με το δημιουργικό του ποδόσφαιρο, τη φαντασία και την ποιότητά του. Είναι ένας ποδοσφαιριστής νέος, αλλά αρκετά έτοιμος για αυτή την πρόκληση. 
Προέρχεται από μία πολύ καλή χρνοιά, και πριν από μερικές μέρες μα συγκίνησε στο Euro U-21, όπου συγκέντρωσε διθυράμβους και πήρε τον τίτλο του "Golden Boy", έχοντας ήδη ντεμπουτάρει με την πρώτη ομάδα. Όλοι ξέρουν ότι είχε προτάσεις από άλλους συλλόγους, αλλά επέλεξε να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης, τον πιο σημαντικό σύλλογο στην ιστορία.
Τέλος, απευθύνηθηκε στον ίδιο τον ισπανό ποδοσφαιριστη: "Πιστεύουμε σε σένα, στην κλάση σου και το ταλέντο σου. Καλωσορίζουμε τον Ίσκο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό είναι το δικό σου γήπεδο, αυτά είναι τα σκαλιά όπου θέλουν να τραγουδούν το όνομά σου. Είναι το σπίτι σου. Καλωσόρισες!".

Τέλος, ο Ισκο αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο διάλεξε το νούμερο "23", το οποίο φόρεσε στο παρελθόν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στη Ρεάλ: "Ειναι περίεργο να παρουσιάζομαι με τον ίδιο αριθμό και την ίδια ημέρα με τον Μπέκαμ. Υπήρχαν πολλοί αριθμοί διαθέσιμοι, αλλά εγώ διάλεξα το 23, που είναι η ημέρα γέννησης του αδερφού μου".