Ιστορική νίκη για τη Ρόμα

Αυτή τη φορά τα... χρειάστηκε. Η Ρόμα των 10 στα 10 στο Campionato δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Κιέβο, της οποίας επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Μάρκο Μποριέλο στο 67ο λεπτό.Ετσι, με τη νίκη που σημείωσε επί της Κιέβο η Ρόμα πέτυχε μια ιστορική επιτυχία, αφού έγινε η πρώτη ιταλική ομάδα που ξεκινάει με 10 νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα.

Με βασικό τον Βασίλη Τοροσίδη και αυτό διότι έλειπε ο Μαϊκόν λόγω τιμωρίας η Ρόμα τα βρήκε... σκούρα στο πρώτο μέρος απέναντι στην Κιέβο.

Τελικά το γκολ ήρθε στο 67ο λεπτό. Ο Φλορέντσι έβγαλε τη σέντρα και ο Μποριέλο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα για το 1-0 χαρίζοντας ένα ακόμη τρίποντο, το 10ο στους Ρωμαίους...

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Τοροσίδης, Μπενατιά, Καστάν, Ντοντό (65' Μπαλτζαρέτι), Ντε Ρόσι, Πιάνιτς (81' Μπράντλεϊ), Στρόουτμαν, Λιάιτς, Μαρκίνιο (59' Φλορέντσι), Μποριέλο.
ΚΙΕΒΟ: Πουτζόνι, Νικολά Φρε, Νταϊνέλι, Κλάιτον (62' Παπ), Χέτεμαϊ, Μπερτιβόλιο (77' Ακόστι), Ριγκόνι, Σάρντο, Ντραμέ (66' Εστιγκαρίμπια), Παλόσκι, Πελισιέ.