Ιωάννου: Να μη δούμε χαλαρά το ματς με τον Παναθηναϊκό

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Βέροια, Ηλίας Ιωάννου, που σημείωσε τα τρία από τα πέντε γκολ της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Πλατανιά τόνισε πως ναι μεν η Βασίλισσα είναι πιο άνετη σε σχέση με προηγούμενες αγωνιστικές, αλλά δεν πρέπει να δει χαλαρά το ματς με τον Παναθηναϊκό, αφού ακόμα τίποτα δεν είναι οριστικό, όσον αφορά την παραμονή.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Ιωάννου στο Αθλητικό Metropolis:

Για τη χθεσινή βραδιά και αν υπήρχε πίεση:
«Δυστυχώς υπήρχε πίεση και πορευτήκαμε μ' αυτό. Λόγω της βαθμολογικής θέσης που είχαμε ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε και ότι όλα τα επόμενα παιχνίδια θα ήταν τελικοί. Ήταν ένα άγχος δημιουργικό θα έλεγα, ήμασταν πολύ προσηλωμένοι και καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για το γεγονός ότι η ομάδα του έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο αλλά της έλειπε η ουσία:
«Κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του ιδιομορφίες. Το γκολ δεν μπαίνει εύκολα, ιδικά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ομάδες με αμυντική λειτουργία. Χθες ήμασταν παραγωγικοί, δουλεύαμε πάνω σ' αυτά και μας δικαιώνει όλους τους παίκτες για την προσπάθεια που έχουμε κάνει. Το σημαντικότερο όμως είναι οι τρεις βαθμοί».

Για το αν νιώθουν μια ανακούφιση εξαιτίας και όσων συνέβησαν στο ΟΑΚΑ:
«Η προσπάθεια συνεχίζεται. Είμαστε χαρούμενοι γιατί είχαμε κουραστεί ψυχολογικά. Δεν είναι ευχάριστα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ. Θα πρέπει να ανακοινωθεί και επίσημα ο υποβιβασμός της ΑΕΚ για να είμαστε ανακουφισμένοι, μέχρι τότε συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό:
«Αυτό που ξέρω και που έχουμε συζητήσει με τους συμπαίκτες μου είναι να μην δούμε «χαλαρά» το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Στο χθεσινό ματς είχαμε μια καλή παρουσία και το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Κοιτάμε λοιπόν προσηλωμένοι το τελευταίο παιχνίδι, απλά είμαστε λίγο πιο άνετοι».

Για τα γκολ που σημείωσε στη χθεσινή αναμέτρηση:
«Ο επιθετικός χρειάζεται και ρέντα για να σκοράρει. Την ευχέρεια και το ταλέντο το έχεις πρέπει όμως να δουλεύεις πάνω σ' αυτό. Χθες ήταν μια καλή βραδιά για μένα, βοήθησα την ομάδα και οι παίκτες εμένα. Θέλω να συνεχίσω να βοηθάω τη Βέροια μέχρι το τέλος».
<img alt="" src="http://www.metrosport.gr/images/spacer.gif" />