Κάανεν: Χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστούμε

Ο Τον Κάανεν έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της Βέροιας στο φιλικό με τον Ηρακλή και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα συμπεράσματα που έβγαλε λέγοντας πως χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστούν όλοι στις απαιτήσεις της ομάδας.Αναλυτικά όσα δήλωσε στo kerkidasport.gr ο Ολλανδός τεχνικός:

"Εβγαλα πολύ χρήσιμα συμπεράσματα. Αποφάσισα να παίξουν όλοι οι παίκτες, σ’ ένα επίσημο δυνατό φιλικό, για να έχω τη δική μου γνώμη για τον καθένα. Είναι δύσκολο για τους παίκτες, γιατί εγώ παίζω διαφορετικό στιλ παιχνιδιού.

Έτσι είναι δύσκολο να αλλάξουν σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν παίξαμε καλά, αλλά έμεινα ευχαριστημένος από τους παίκτες, γιατί προσπάθησαν τουλάχιστον να κάνουν αυτό που τους ζήτησα".

Σε ερώτηση γιατί στο α’ ημίχρονο η ομάδα έπαιξε αμυντικά, αν αυτό το ζήτησε ο ίδιος ή την υποχρέωσε ο αντίπαλός της, απάντησε: "Αυτό έγινε επειδή οι παίκτες ήταν συνηθισμένοι σε ένα άλλο σύστημα. Εγώ θέλω το αντίθετο, να πρεσάρουμε παντού και να παίζουμε επιθετικά. Χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστούμε όλοι στις απαιτήσεις".