Κέλερ: Δεν είναι καλό το κλίμα στην ομάδα


Ο προπονητής της Σάλκε, Γενς Κέλερ παραδέχθηκε πως η κατάσταση στην γερμανική ομάδα δεν είναι καλή αλλά αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχει επιπλέον άγχος και πίεση ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.«Είναι σίγουρο ότι η ομάδα μας δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Το κλίμα δεν είναι το καλύτερο στην ομάδα αλλά αυτό δεν αυξάνει την πίεση. Έτσι κι αλλιώς υπάρχει πίεση για εμάς γιατί είναι σημαντικό ματς», είπε αρχικά ο Κέλερ, ενώ τονίζοντας τι διακυβεύεται αύριο στην Τούμπα για την ομάδα του είπε:

«Σαφώς και υπάρχουν  και οικονομικά οφέλη αλλά ανοίγεται και μια προοπτική για εμάς αγωνιστικά. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν στην κορυφαία διοργάνωση. Ένας αποκλεισμός θα είναι ζημιά για την ομάδα».

Ο Κέλερ σχολίασε τη δήλωση του Στέφενς πως η πρόκριση είναι 50-50: «Έτσι το βλέπω και εγώ. Και οι δυο ομάδες έχουν τις προϋποθέσεις να κάνουν ένα καλό παιχνίδι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση»

Τζόουνς: "Θέλουμε να πάμε στους ομίλους"
O Κέλερ μαζί με τον Τζόουνς εκπροσώπησαν την Σάλκε στην συνέντευξη Τύπου. Ο ποδοσφαιριστής της γερμανικής ομάδας απάντησε στο ερώτημα για το αν είναι πλεονέκτημα για την ομάδα του ότι θα παίξει χωρίς την  παρουσία του κόσμου ο ΠΑΟΚ:

«Πιστεύω ότι δεν υπήρξε καμιά διάθεση να τον υποτιμήσουμε και δεν το κάναμε. Απλά κάναμε ένα καλό πρώτο μέρος, όχι όμως και ένα δεύτερο με αποτέλεσμα να μην έχουμε την ίδια απόδοση και ο ΠΑΟΚ να το εκμεταλλευτεί». 

Ο Αμερικανός παραδέχθηκε πως υπάρχει πίεση στην ομάδα:  «Όλοι ξέρουμε περί τίνος πρόκειται και τι διακυβεύεται στο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι παίζουμε για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι πρέπει για να πετύχουμε το στόχο μας. Όλοι θέλουμε να παίξουμε στους ομίλους και θα τα δώσουμε όλα για αυτό» ενώ θέλησε να υποβαθμίσει το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δε θα παίξει παρουσία του κόσμου του:

«Δεν νομίζω ότι παίζει σημαντικό ρόλο. Όπως και να έχει, εμείς ήρθαμε εδώ προετοιμασμένοι κατάλληλα για ένα ματς που ξέρουμε ποιος είναι ο ξεκάθαρος στόχος μας και θα δώσουμε τα πάντα για να τον πετύχουμε».