Κίνδυνος να χαθεί ο Μπόατενγκ, δυναμικό μπάσιμο της Φούλαμ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Φούλαμ επέστρεψε ο Ντέρεκ Μπόατενγκ, που λείπει δέκα μέρες από το Ρέντη με αποτέλεσμα να έχει ενισχυθεί η φημολογία πως ο γκανέζος συζητάει με τους άγγλους Μεγάλο εμπόδιο στην προσπάθειά του να εντάξει στο ρόστερ του τον Ντέρεκ Μπόατενγκ έχει πλέον ο Ολυμπιακός, αφού η Φούλαμ επέστρεψε δυναμικά για την απόκτησή του.
Οπως είναι γνωστό, ο γκανέζος μέσος γυμνάζεται με τα ερυθρόλευκα στου Ρέντη εδώ και περίπου δύο μήνες, ωστόσο τις τελευταίες δέκα μέρες απουσιάζει και στους ανθρώπους του Ολυμπιακού έχει καλλιεργηθεί μία ανησυχία.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν συμφωνήσει μαζί του για συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο και οψιόν επέκτασης δύο ετών, ωστόσο ο  Μπόατενγκ βρισκόταν στα δικαστήρια με την Ντνίπρο, όπου και άνηκε με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι ερυθρόλευκοι να πάρουν τη μπλε κάρτα του και να τον ανακοινώσουν επίσημα.
Σε συμφωνία με τον Μπόατενγκ όμως είχε έρθει τον Ιανουάριο και η Φούλαμ, η οποία όμως λόγω της αντιδικίας του παίκτη με την Ντνίπρο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την μεταγραφεί στο χειμερινό παζάρι.
Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Μάρτιν Γιολ, έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Μπόατενγκ -όπως και ο Μίτσελ- και η Φούλαμ τον έχει επαναφέρει στη λίστα της από την στιγμή, που ο γκανέζος δικαιώθηκε από το CAS.
Αυτό υποστηρίζει δημοσίευμα του Skysports, αναφέροντας παράλληλα πως πλέον ο δρόμος έχει ανοίξει για να ολοκληρωθεί η συμφωνία του Ιανουαρίου και να μετακομίσει στην Αγγλία ο Μπόατενγκ.
Οι πληροφορίες από την Αγγλία σε συνδυασμό την απουσία του 30χρονου μέσου από τις προπονήσεις του Ολυμπιακού τις τελευταίες δέκα μέρες οδηγούν στο συμπέρασμα πως όπου υπάρχει καπνός... υπάρχει και φωτιά.

Θα πρέπει να σημειωθεί βέβαια πως ο Μπόατενγκ έχει ενημερώσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως βρίσκεται στην Ισπανία για ένα θέμα, που έχει δημιουργηθεί με το διαβατήριό του, ενώ παράλληλα υποστηρίζει πως τις επόμενες μέρες θα επιστρέψει στην Αθήνα.