Καζάζης: Ήταν μονόδρομος η νίκη

Την άποψη πως ο Ολυμπιακός άργησε κατά μια ημέρα για να μπει στο κλίμα των τελικών, εξέφρασε ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" Δημήτρης Καζάζης, που επεσήμανε πως η νίκη ήταν μονόδρομοςΣτο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις των παικτών του Ολυμπιακού, οι οποίοι δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν για να σπάσουν την έδρα του Παμβοχαϊκού.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: "Αργήσαμε να μπούμε στους τελικούς μία ημέρα. Αυτό που κάναμε σήμερα έπρεπε να το κάνουμε χθες. Η νίκη στον δεύτερο τελικό ήταν για εμάς μονόδρομος και με τη βοήθεια και των φιλάθλων μας καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Εάν δούμε τη σειρά των τελικών ως ένα παιχνίδι αυτή τη στιγμή είμαστε 1-1 σετ. Διαθέτουμε την εμπειρία και έχουμε τη δυνατότητα ως ομάδα να σπάσουμε και εμείς τώρα το πλεονέκτημα έδρας  του Παμβοχαϊκού".
Ο Γιώργος Στεφάνου από την πλευρά του είπε: "Μετά από την κακή εμφάνιση στον πρώτο τελικό έπρεπε να αφυπνιστούμε και να επιστρέψουμε στο γνώριμο καλό αγωνιστικό επίπεδο μας. Εάν μέναμε πίσω με 2-0 ήττες θα ήμασταν κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο. Ξεχνάμε τι έχει γίνει έως τώρα και στρέφουμε την προσοχή στον τρίτο αγώνα που θα γίνει στην έδρα του Παμβοχαϊκού. Στόχος μας είναι να προηγηθούμε και να ξαναπάρουμε το αβαντάζ έδρας".
Ο Μενέλαος Κοκκινάκης τέλος τόνισε: "Παίξαμε πολύ καλύτερα από χθες. Πιέσαμε στο σερβίς τον Παμβοχαϊκό, κρατήσαμε καλά τη δική μας υποδοχή και κάναμε το 1-1. Πάμε εμείς τώρα να σπάσουμε την έδρα και να πάρουμε το προβάδισμα, για να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κοιτάξαμε να ξεπεράσουμε γρήγορα τη χθεσινή ήττα, μπήκαμε στο σημερινό ματς σαν να είχαμε κερδίσει και τα καταφέραμε. Προσωπικά, προσπαθώ καθημερινά να γίνομαι καλύτερος. Μου βγήκε το παιχνίδι, όμως, όλα τα παιδιά έπαιξαν καλά και πήραμε τη νίκη".