Καθάρισαν οι μεταγραφές για την ΑΕΚ

Με σκόρερ τους νεοαποκτηθέντες Ντακόλ και Πλατέλλα η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει στο παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα απέναντι στην Καλλιθέα με σκορ 1-2.Στο πρώτο ημίχρονο η Καλλιθέα ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία με τον Χαϊκάλη να μην μπορεί να σκοράρει με κεφαλιά, ωστόσο η συνέχεια ανήκε στην ΑΕΚ, η οποία κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα σε διάστημα ενός λεπτού.

Συγκεκριμένα στο 15' ο νεοαποκτηθής Πλατέλλας μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και με σουτ νίνησε τον Κατσούλη, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ντακόλ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Φαγέ και με πλασέ σκόραρε σε βάρος της παλιάς του ομάδας, διπλασιάζοντας τα τέρματα της Ενωσης. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να έχει πετύχει και τρίτο τέρμα, ωστόσο ο Ράμα σπατάλησε την ευκαιρία απέναντι στον Κατσούλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 61ο λεπτό για να συμβεί η πρώτη καλή φάση, με την Καλλιθέα να απειλεί με τον Μουσταφίδη, το σουτ του τελευταίου όμως κατέληξε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα οι Καλλιθεάτες κατάφεραν να μειώσουν το σκορ με τον Λούκας να πλασάρει εύστοχα στο 63', ενώ ένα λεπτό αργότερα λίγο έλειψε να γίνει η ισοφάριση, όμως ο Καραγκιολίδης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Σταύρου.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, και η ΑΕΚ έφτασε στη νίκη με το αγχωτικό 2-1.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κριστόφ Βαζέχα): Κατσούλης, Μουσταφίδης, Χριστοφιλέας, Καλαμιώτης, Σταύρου, Φαγέ, Ατματζίδης (76' Ντιέγκο), Πίκολο (80' Δημητρίου), Χαϊκάλης (46' Κατσικογιάννης), Λούκας, Φαμπρίτσιο
ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Βούρας (49’ Καραγκιολίδης), Πεταυράκης (57’ Τσουμάγκας), Σταθάκης, Τσούπρος, Γεωργέας (73’ Αργυρίου), Κορδέρο, Ανάκογλου (78’ Παληαρούτας), Πλατέλλας (73’ Γροντής), Ντακόλ (78’ Παυλής), Ράμα (57’ Πόποβιτς), Μπρέσεβιτς (51’ Καζβιρόπουλος)