Και ο Κουτρουμπής στην Ολλανδία

Το πρωί κατέθεσε προσφυγή για να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα και την ελευθερία του από την ΑΕΚ και το απόγευμα βρέθηκε στο Οστερμπεκ παίρνοντας μέρος στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού επί ολλανδικού εδάφους. Ο λόγος για τον Γιώργο Κουτρουμπή, ο οποίος εδώ και μέρες έχει συμφωνήσει σε όλα με τους πράσινους...
Και... 18ο μέλος προστέθηκε στην αποστολή του Τριφυλλιού στην Ολλανδία το απόγευμα της Τρίτης, αφού λίγες ώρες αργότερα από την ώρα που έφτασαν οι πράσινοι, έκανε την εμφάνισή του στο ξενοδοχείο ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ το πρωί κατέθεσε προσφυγή εις βάρος της Ενωσης με την οποία αξιώνει ένα ποσό μεγαλύτερο των 45.000 ευρώ και παράλληλα την ελευθερία του.

Αυτό έγινε προκειμένου να ενταχθεί νωρίτερα και επίσημα στο Τριφύλλι, αφού αν δεν προχωρούσε σε προσφυγή για να μείνει ελεύθερος αυτό θα γινόταν με την διάλυση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ ύστερα από τον υποβιβασμό της στην Football League που είναι μια χρονοβόρα διαδικασία...

Ο Γιάννης Αναστασίου έμεινε ικανοποιημένος με αυτή την προσθήκη αφού δεν είχε στην διάθεσή του κεντρικούς αμυντικούς (μόνο τον Ρισβάνη και τον Λαγό υπό προϋποθέσεις...).