Καλαντζής: Σταματάω κατά 90%

Η απόφαση της διοίκησης του Αστέρα Τρίπολης να μην συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Χρήστο Καλαντζή είναι ο λόγος που ο έλληνας επιθετικός αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια. "Κατά 90% θα σταματήσω" δήλωσε ο 30χρονος επιβεβαιώνοντας την αποχώρηση του.

Ο Χρήστος Καλαντζής ενημερώθηκε από τη διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης πως δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και μετά από αυτή την εξέλιξη αποφάσισε να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος.

"Είμαι σε σκέψεις για το τι θα κάνω από εδώ και πέρα. Μου ζητήθηκε από τη διοίκηση να λύσω το συμβόλαιο μου και αυτό θα συμβεί μέσα στην εβδομάδα. Κατά 90% θα σταματήσω να παίζω ποδόσφαιρο και θα αφοσιωθώ στην οικογένεια μου. Ο μόνος λόγος για να συνεχίσω το ποδόσφαιρο θα ήταν ο Αστέρας. Είναι μια ομάδα κοντά στην Καλαμάτα από την οποία κατάγομαι και είναι ένα σωματείο νοικοκυρεμένο. Δεν θέλω να παίξω σε άλλη ομάδα, το έκανα για 8 χρόνια και κουράστηκα..."δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

"Θα πάρω την οριστική μου απόφαση τις επόμενες μέρες. Αν, πάντως, σταματήσω οριστικά, δεν θα παραμείνω στο χώρο του ποδοσφαίρου. Θέλω να κάνω άλλα πράγματα. Είναι λίγο ανορθόδοξος ο τρόπος που σταματάω, αλλά αυτά έχει η ζωή και το ποδόσφαιρο... Έγραψα ένα μήνυμα στο facebook ότι πλέον είμαι και επίσημα παλαίμαχος, αλλά αυτό ήταν κάτι μεταξύ σοβαρού και αστείου".