Καλαφατάκης: Η ομάδα μου αδικήθηκε

Ο προπονητής του Ικαρου Καλλιθέας, Γιώργος Καλαφατάκης, σε δηλώσεις του μετά την ήττα από τον ΑΓΟΡ, εξέφρασε τα παράπονα του από την διαιτησία της αναμέτρησης, τονίζοντας ότι η ομάδα του αδικήθηκε, ωστόσο δεν παρέλειψε να συγχαρεί το Ρέθυμνο."Είδαμε ένα καλό παιχνίδι από ποιότητα και ανταγωνιστικό μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Επαιξε ο πέμπτος και ο έκτος. Περήφανος για τους παίκτες μου που αντέδρασαν για 40 λεπτά.
Το Ρέθυμνο είναι μια μεγάλη ομάδα, με δυνατή έδρα και το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δεχτήκαμε δύο τεχνικές ποινές και έχω ένσταση για αυτό επειδή δεχτήκαμε τέσσερις βολές και η μπάλα απ' έξω.
Ρώτησα το κ. Μαχαιριανάκη τι έγινε και δέχτηκα τεχνική ποινή. Θεωρώ πως η ομάδα μου αδικήθηκε.

Συγχαρητήρια και πάλι στο Ρέθυμνο καθώς αποτελεί ομάδα πρότυπο και μακάρι και άλλες ομάδες να ήταν έτσι", είπε ο προπονητής του Ικαρου Καλλιθέας.
Από την πλευρά των παικτών, ο Γκίμπσον δήλωσε: "Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο. Δύσκολο παιχνίδι για εμάς, δύσκολη έδρα που δεν έχουν χάσει πολλά ματς.
Περήφανος για την ομάδα μου που παλέψαμε και χάσαμε μόνο για δύο πόντους. Από εδώ και πέρα δουλειά και καλή ψυχολογία για καλύτερη συνέχεια.

Το Ρέθυμνο είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος".