Καλαφατάκης: Να προσαρμοστούμε και στα νέα δεδομένα

Ο προπονητής του Ικαρου Καλλιθέας, Γιώργος Καλαφατάκης, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να επιβάλει τον ρυθμό της και να μην επιτρέψει στην Καβάλα να κάνει το παιχνίδι που την συμφέρει."Είναι ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι, καθώς η Καβάλα έχει μια καλή ομάδα που μπορεί να απειλήσει και μακριά από την έδρα της.
Εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε διάφορα προβλήματα, αρχικά με την ξαφνική φυγή του Πάντιτς, τον τραυματισμό του Λαρεντζάκη και διάφορα άλλα μικροπροβλήματα.
Βέβαια έχουμε δουλέψει αρκετά καλά και φυσικά θα πρέπει να προσαρμοστούμε και στα νέα δεδομένα με την αλλαγή της έδρας, καθώς η ομάδα επιστρέφει στην Καλλιθέα.
Σε τεχνικό επίπεδο θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό και να μην επιτρέψουμε στην Καβάλα να κάνει το παιχνίδι που την συμφέρει", είπε ο προπονητής του Ικαρου Καλλιθέας.
 
Από την πλευρά των παικτών, ο Λάζαρος Αγαδάκος τόνισε: "Η ομάδα επιστρέφει στην φυσική της έδρα και το παιχνίδι με την Καβάλα είναι σημαντικό, τόσο γι αυτό τον λόγο, όσο και για να συνεχίσουμε την θετική μας πορεία.
Θα πρέπει να ξεχάσουμε τις δυο νίκες που έχουμε πετύχει, καθώς το αυριανό θα είναι διαφορετικό και χρίζει μεγάλης προσοχής.
Εχουμε δουλέψει αρκετά με τον καινούργιο κόουτς και θα είναι σημαντικό μέσα από την άμυνα μας να επιβάλλουμε τον ρυθμό που θα μας δώσει τη νίκη".