Καλαϊτζίδης: Πρέπει να έχουμε υψηλότατο επίπεδο προσπάθειας

Να πιάσουν οι παίκτες του υψηλότατο επίπεδο απόδοσης για να καταφέρουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ τόνισε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ενόψει του αγώνα της Βέροιας με την Ενωση στο ΟΑΚΑ.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καλαϊτζίδη στο Αθλητικό Metropolis:

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ: «Όπως σε όλους τους αγώνες, κάθε εβδομάδα, δίνουμε έναν τελικό. Με υψηλό επίπεδο απόδοσης και συγκέντρωσης για το καλύτερο για εμάς αποτέλεσμα. Προτεραιότητά μας είναι το πρωτάθλημα, αυτό φάνηκε και από τις συνθέσεις της ομάδας στα δύο παιχνίδια με τον Πανθρακικό».

Για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του: «Θεωρητικά είμαστε καλά, αλλά εξαρτάται από εμάς να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να αγωνιστούμε. Δεν είναι τίποτα προδικασμένο. Έχουμε τις απουσίες των Καλί, Σνάουτσνερ, Μπαργκάν, αλλά ελπίζουμε πως θα τους έχουμε έτοιμους μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, για την 27η αγωνιστική».
 
Για την φετινή πορεία της Βέροιας: «Η γενική εικόνα της ομάδας είναι σε τέτοιο επίπεδο ώστε να μας αναγνωρίζουν οι αντίπαλοί μας ότι είμαστε ένα καλό σύνολο. Αυτό βέβαια δεν θα μας σώσει αυτόματα. Πρέπει να έχουμε υψηλότατο επίπεδο προσπάθειας».