Καλαϊτζίδης: Προτεραιότητα μας το πρωτάθλημα

Ο προπονητής της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, σε δηλώσεις του μετά την ήττα-αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Πανθρακικό, τόνισε ότι προτεραιότητα για την ομάδα του είναι η παραμονή στην Super League και πως οι αγώνες Κυπέλλου ήταν μία καλή ευκαιρία για να αξιολογήσει το επίπεδο ετοιμότητας των παικτών του."Είχαμε μια ευκαιρία για διάκριση στο θεσμό του Κυπέλλου, ωστόσο το αρνητικό ήταν ότι αυτά τα παιχνίδια συνέπεσαν με την προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας, για παραμονή στη Super League.
Ετσι, αναγκαστήκαμε σε αυτούς τους δύο αγώνες να χρησιμοποιήσουμε ποδοσφαιριστές με μικρό χρόνο συμμετοχής και να ξεκουράσουμε πολλούς βασικούς παίκτες, δίνοντας προτεραιότητα στο πρωτάθλημα.
Το κέρδος για εμάς βέβαια ήταν ότι αξιολογήσαμε το επίπεδο ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών μας. Μάλιστα, πολλοί από τους παίκτες που αγωνίστηκαν σήμερα, έδειξαν ότι αξίζουν να πάρουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.
Εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια των υποχρεώσουν του στο Κύπελλο στον Πανθρακικό αλλά και φυσικά στην προσπάθειά του να παραμείνει στην κατηγορία", είπε ο προπονητής της Βέροιας.