Καμπανάκι από Χριστόπουλο για το γηπεδικό πρόβλημα

Να θέσει προ των ευθυνών τους όλες τις πλευρές σχετικά με τα γηπεδικά προβλήματα που υπάρχουν, επιχείρησε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χρστόπουλος, που δεν έκρουσε απλά καμπανάκι κινδύνου, αλλά προειδοποίησε ότι ο καιρός πλησιάζει και κανένας δεν έχει ασχοληθεί ουσιαστικά με το θέμα, τη στιγμή που η Super League ήδη έχει ξεκαθαρίσει ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα εξορίζεται από το Εθνικό Στάδιο τη νέα σεζόν.Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΠΑΣ:
«Από αυτή την αγωνιστική μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Εμείς έχουμε τέσσερα πολύ σημαντικά παιχνίδια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου. Για μας δεν υπήρχαν όλο τον χρόνο εύκολα παιχνίδια και πόσο μάλλον τώρα. Είναι ένα παιχνίδι που και ο αντίπαλος καίγεται για τους βαθμούς αλλά και για μας είναι μια μεγάλη ευκαιρία και θέλουμε πολύ το τρίποντο. Πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι και θα ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα».
Σε ερώτηση για την κρισιμότητα του παιχνιδιού για τον ΟΦΗ, απάντησε: «Εμείς εδώ και 2 μήνες παίζουμε κάθε Κυριακή τελικούς. Πιστεύω ότι δίκαια στο Ηράκλειο το χαρακτηρίζουν έτσι το παιχνίδι».
Σχετικά με το αν ΠΑΣ και Παναθηναϊκός είναι οι μοναδικές δυο ομάδες που μάχονται πλέον για την 5η θέση, σχολίασε: «Κανείς δεν μπορεί να το ξέρει αυτό. Κάθε Κυριακή αλλάζουν τα δεδομένα. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να παλεύουμε σε κάθε ματς για τους 3 πόντους και σε ένα μήνα θα ξέρουμε και την τελική κατάταξη. Πάντα κάνεις κάποιους υπολογισμούς και τότε είχαμε πει αυτούς τους πόντους. Ακόμη το πιστεύω ότι η 5 θέση θα είναι στους 44-45 πόντους αλλά πρέπει να περιμένουμε λίγα παιχνίδια ακόμα για να αποδειχτεί».
Αναφορικά με τη διακοπή του πρωταθλήματος και αν επέδρασε ευεργετικά στον ΠΑΣ, είπε: «Ανεξάρτητα από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και τι απόδοση θα πιάσει η ομάδα στο Ηράκλειο, η διακοπή επέδρασε πολύ θετικά στην ομάδα μας για το υπόλοιπο διάστημα αυτή η διακοπή».
Σε ερώτηση για το αν προτιμάει τα play off πριν ή μετά τον τελικό: «Τα play off είναι μακριά. Μακάρι να τερματίσουμε στην 5η θέση και μετά θα έχουμε όλο τον χρόνο να συζητήσουμε για τα play off».
Μετά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο προπονητής του ΠΑΣ αναφέρθηκε στο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΣ, λέγοντας: «Πριν από 3 μήνες μίλησα για ένα σπουδαίο θέμα, τα γηπεδικά. Ήταν τέλη Δεκεμβρίου όταν είχα πει, βάζοντας τη λογική πάνω από όλα, ότι για να αλλάξει η ομάδα μας επίπεδο πρέπει να δημιουργηθούν κατάλληλες υποδομές. Έχουν περάσει από τότε 3 μήνες και δεν βλέπω να υπάρχει τίποτα, ούτε καν κάποιο ενδιαφέρον. Εδώ και 2 μήνες έχει έρθει έγγραφο στα γραφεία μας από την Super League που λέει ότι αν δεν αλλάξει ο αγωνιστικός χώρος η ομάδα μας δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στους "Ζωσιμάδες".

Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο τώρα. Σε ένα μήνα τελειώνει το πρωτάθλημα, τότε πιστεύω να έχουμε να πούμε περισσότερα για το θέμα. Επαναλαμβάνω όμως κάτι, μιλάω για τέτοια θέματα όταν η ομάδα πηγαίνει καλά, όχι όταν πηγαίνει άσχημα και δεν ψάχνω δικαιολογίες. Το χα πει πριν 3 μήνες το λέω και τώρα: η ομάδα αυτή χρειάζεται προπονητικό κέντρο, δηλαδή χώρους να κάνει προπόνηση και καινούριο χλοοτάπητα στους "Ζωσιμάδες". Απευθύνομαι προς όλες τις πλευρές καθώς ο καθένας ξέρει ποιανού αρμοδιότητα είναι το κάθε γήπεδο. Ευελπιστώ όταν τελειώσει το πρωτάθλημα και θα είμαστε εδώ για να κάνουμε μια παρόμοια συζήτηση, να υπάρχουν άλλα δεδομένα.»