Κανέλλος: Στόχος του Παμβοχαϊκού η τετράδα

Την είσοδο του Παμβοχαϊκού στην τετράδα έθεσε ως στόχο για τη νέα σεζόν ο Μάκης Κανέλλος
Ο Παμβοχαϊκός προετοιμάζεται για τη νέα χρονιά και ο Μάκης Κανέλλος μίλησε για τους στόχους της ομάδας στην Α1 βόλεϊ των ανδρών.
"Όλα πάνε καλά μέχρι αυτή την ώρα. Η προετοιμασία είναι πολύ σκληρή ώστε να μας βγει καλά η σεζόν, χωρίς τραυματισμούς. Για στόχους δεν έχουμε μιλήσει αλλά το λογικό είναι να είναι ίδιοι με πέρυσι, δηλαδή, να μπει η ομάδα στην 4αδα και από εκεί και πέρα βλέπουμε.
Δουλεύουμε πολύ στη φυσική κατάσταση. Έχουμε δουλέψει σε τεχνικά στοιχεία ώστε στη συνέχεια να τα κάνουμε εύκολα και να μην ασχολούμαστε με αυτά. Ελπίζω να μπει ο Παμβοχαϊκός για τρίτη χρονιά στην 4αδα, για αυτό και ήρθαμε εδώ. Βέβαια, είναι νωρίς να πούμε μεγάλες κουβέντες", είπε ο κεντρικός του συλλόγου του Βραχατίου και συνέχισε:
"Είμαστε μία ομάδα καινούργια, δεν έχει σχέση με την περσινή ομάδα. Το Νο 13 το φοράω από τότε που ξεκίνησα το βόλεϊ από τη Μεταμόρφωση, Ολυμπιακό, Σκύδρα, Ηρακλή, ΠΑΟΚ και τώρα στον Παμβοχαϊκό, είναι το τυχερό μου νούμερο και δεν θέλω να το αλλάξω. Η υπόσχεση που δίνουμε στον κόσμο είναι ότι να κάνουμε ότι καλύτερο, τον θέλουμε κοντά μας και μακάρι να ζήσουμε μαζί μεγάλες νίκες και μεγάλες χαρές".