Καραγκούνης: Μεγάλη πίκρα


Απογοήτευση και πίκρα. Αυτά είναι τα συναισθήματα στον Ατρόμητο μετά την παραλίγο επική ανατροπή στο γήπεδο της Άλκμααρ, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του Θανάση Καραγκούνη
Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Καραγκούνης στην κάμερα της "Nova":
Για τα συναισθήματά του μετά το ματς: "Πίκρα. Μόνο πίκρα. Παλέψαμε το παιχνίδι, το πιστέψαμε και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Δεν πειράζει, αν και μας μένει πίκρα.
Δεν ήρθαμε εδώ ως χαμένοι. Το πιστέψαμε και ξέραμε πως μπάλα είναι και όλα μπορεί να γίνουν. Μπήκαμε δυνατά και είχαμε τη τύχη να παίζουμε από νωρίς με παίκτη παραπάνω. Προσπαθήσαμε πολύ, το θέλαμε, έπειτα έγινε ό,τι έγινε χθες, αλλά και σήμερα συνεχίσαμε να το πιστεύουμε".
Για το αν το τρίτο γκολ στο Περιστέρι έκρινε τελικά την πρόκριση: "Δεν μπορούμε να μείνουμε στο τρίτο γκολ που δεχτήκαμε στο Περιστέρι. Σίγουρα αν δεν το είχαμε δεχτεί, τώρα θα είχαμε περάσει, αλλά έγιναν τόσα πράγματα. Χάσαμε πέναλτι, είχαμε δοκάρι. Φτάσαμε τόσο κοντά και αυτό μας αφήνει πίκρα".
Για το μέλλον του Ατρομήτου: "Αυτά τα ματς μας δίνουν εμπειρία, αλλά το όνειρο του κόσμου μας και το δικό μας είναι να περάσουμε στους ομίλους για το κάτι παραπάνω. Φτάσαμε τόσο κοντά και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε τόσο πολύ".
Για το γεγονός πως ήταν ο καλύτερος παίκτης στην πρώτη ευρωπαϊκή νίκη του Ατρομήτου: "Δεν είναι μόνο οι προσωπικές διακρίσεις αλλά και οι ομαδικές. Η ομάδα δεν πέρασε κι αυτό μας αφήνει πίκρα. Φτάσαμε στη πηγή και δεν πιάσαμε νερό. ναι μεν νικήσαμε αλλά δεν περάσαμε".