Καραγκούνης: Υπερήφανος για τη στήριξη του κόσμου

Ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το σύλλογο της Φούλαμ αλλά και τον κόσμο της στην επίσημη ιστοσελίδα των Λονδρέζων, τονίζοντας πως η υποστήριξη που δέχτηκε τον έκανα να νιώθει υπερήφανος.

Ο έλληνας διεθνής αγωνίστηκε στο Λονδρέζικο σύλλογο για μια αγωνιστική σεζόν, ωστόσο όμως κατάφερε να κερδίσει τον κόσμο και τη διοίκηση της Φούλαμ για τους οποίους μίλησε με τα καλύτερα λόγια στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο Γιώργος Καραγκούνης δήλωσε υπερήφανος για τη στήριξη και το σεβασμό που δέχτηκε στην Αγγλία τονίζοντας πως για έναν ποδοσφαιριστή που αλλάζει χώρα η αναγνώριση είναι κάτι το εξαιρετικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Από τη στιγμή που έγινα μέλος αυτής της ομάδας ο κόσμος έδειξε σεβασμό και υποστήριξη προς το πρόσωπό του. Το να έχει ένας ποδοσφαιριστής αυτή την υποστήριξη σ' ένα νέο περιβάλλον είναι κάτι το εξαιρετικό.

Οι πάντες ξέρουν ότι είμαι παίκτης που τα δίνει όλα για την ομάδα του και νομίζω ότι αυτό οι οπαδοί μας το εκτίμησαν. Τα έδινα όλα σε κάθε παιχνίδι.

Είναι δύσκολο για ένα ποδοσφαιριστή να αλλάζει χώρα αλλά μέσα στην καριέρα μου αυτό το έκανα αρκετές φορές. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να αισθάνεσαι καλοδεχούμενος. Η υποστήριξη του κόσμου και των συμπαικτών μου με έκανε να αισθάνομαι πολύ υπερήφανος".