Καρνέζης: Το έχουμε ξανακάνει, δεν φοβόμαστε τίποτα


Ο Ορέστης Καρνέζης σημείωσε πως η Εθνική το έχει ξανακάνει να προκριθεί σε τελική φάση διοργάνωσης μέσω μπαράζ και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, όποιος αντίπαλος και να βρεθεί στο δρόμο της...Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής γκολκίπερ:
"Είμαστε μια πολύ σφικτή και δυνατή ομάδα. Αυτό έχει να κάνει με όλους τους παίκτες. Είμαστε πού μόνοι και αυτό το παθητικό είναι αποτέλεσμα όλων αυτών. Μπήκαμε πολύ αποφασιστικά και δυνατά. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και κερδίσαμε δίκαια.

Ο κόσμος είναι συγκλονιστικός και τον ευχαριστούμε πολύ.. Ελπίζουμε να του δώσουμε τη χαρά της πρόκρισης. Το έχουμε ξανακάνει, εάν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν.

Επιλογές δεν έχω αλλά πρέπει να αφοσιωθούμε, να δουλέψουμε όλοι μαζί και όποιος αντίπαλος και αν είναι δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Φαινομενικά η Γαλλία είναι η πιο ισχυρή αλλά αυτό είναι και ένα έξτρα κίνητρο για να παίξεις καλύτερα. Πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι.

Όταν ο προπονητής σε εμπιστεύεται είναι πολύ σημαντικό. Κανείς δεν παίρνει τη φανέλα σπίτι του και όλοι παλεύουμε για το καλύτερο. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάνει ο προπονητής. Είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο η Εθνική.

Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό στην Ισπανία. Οι ρυθμοί είναι διαφορετικοί και γίνεται πολύ δουλειά και συγκέντρωση. Η αλήθεια είναι ότι πέρυσι έκανα πολλά παιχνίδια και πήρα αυτοπεποίθηση και σιγουριά και με έχουν βοηθήσει".