Κατσίβελης: Τελικός με Κίμκι

Σύνθημα νίκης από τον Δήμητρη Κατσίβελη ενόψει του "τελικού" που δίνει ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (4/4) με την Κίμκι στο ΣΕΦ."Είναι ένα ματς - τελικός, για το οποίο έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσέξουμε τα νεκρά διαστήματα. Θα πρέπει να παίξουμε πιεστική άμυνα και με τη βοήθεια από τον κόσμο, πιστεύω πως θα πάρουμε τη νίκη", είπε αρχικά ο νεαρός γκαρντ και συνέχισε...

"Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκειας της σεζόν και αυτό είναι λογικό γιατί συμβαίνει σε οποιαδήποτε ομάδα. Εμείς έχουμε την τύχη στα χέρια μας, γιατί παίζουμε μέσα στην έδρα μας και θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση".

Για τον ρόλο του στην ομάδα , είπε: "Είμαι πάντα έτοιμος να κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής μου. Το ζητούμενο για μένα είναι να παίζω καλή άμυνα, όσο είμαι στο παρκέ".

Τέλος, για τον αντίπαλο που θα προτιμούσε στα πλέι οφ, ανέφερε: "Δεν θέλουμε να μπούμε στο τριπάκι να διαλέγουμε αντιπάλους. Πάντως, όποιος αντίπαλος και να είναι, εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να τον αντιμετωπίσουμε".