Καυστικοί Καραπαπάς-Θεοδωρίδης για τις αποδοκιμασίες σε Μασάντο

Την αντίθεσή του για τις αποδοκιμασίες, που άκουσε για ακόμα ένα ματς ο Πάουλο Μασάντο στο Καραϊσκάκη, εξέφρασε ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, ενώ ανάλογη ήταν η στάση και του Σάββα ΘεοδωρίδηΜε καυστικό τρόπο σχολίασε τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε ο πορτογάλος μέσος για ακόμα ένα παιχνίδι από τους φίλους του Ολυμπιακού ο Κώστας Καραπαπάς.
Αναλυτικά, τα λεγόμενά του:
"Δυστυχώς κι απόψε ζήσαμε ένα πολύ δυσάρεστο φαινόμενο για όλους μας μέσα στην ομάδα, κάποιες, μερικές και λίγες αποδοκιμασίες την ώρα που έβγαινε ο Μασάντο από το γήπεδο. Επειδή έχει παρατραβήξει αυτό το ζήτημα, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε δυο πράγματα.
Πρώτον, ο ποδοσφαιριστής, όπως και κάθε άλλος που φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης και κατά δεύτερον, καλό θα είναι να καταλάβουμε ότι όποιος φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού, πρέπει να στηρίζεται από τους φιλάθλους της ομάδας, γιατί αυτά μέχρι πρότινος γινόντουσαν σε άλλες ομάδες. Δηλαδή βλέπαμε σε άλλες ομάδες τους φιλάθλους να αποδοκιμάζουν ποδοσφαιριστές της ομάδας τους και όλοι οι Ολυμπιακοί χαμογελούσαμε.
Καλό θα είναι να μην κάνουμε κι εμείς τα ίδια, αυτά που κάποτε τα κοροϊδεύαμε. Καλό θα είναι να το ξανασκεφτούν αυτοί που το κάνουν, γιατί δημιουργούν ένα θέμα στην ομάδα χωρίς λόγο, σε μια πολύ καλή στιγμή που έχουμε πάρει το πρωτάθλημα και πανηγυρίζουμε, προχωράμε στο κύπελλο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνονται τέτοια πράγματα".
Από την πλευρά του ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν έξαλλος με όσα έλαβαν χώρα στο "Καραϊσκάκης" και ζήτησε από τον κόσμο να μην αποδοκιμάζει αλλά να αγαπά όποιον παίκτη φορά την φανέλα της ομάδας.
"Το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε σήμερα για την ομάδα, είναι οι φωνές οι διάφορες που ακούστηκαν και είναι απαράδεκτες. Πρέπει όλοι οι φίλαθλοι, όσοι πραγματικά αγαπούν τον Ολυμπιακό και έρχονται στο γήπεδο να είναι δίπλα στα παιδιά. Δεν είναι μηχανήματα οι παίκτες, λάθη γίνονται στο ποδόσφαιρο, κανένας δεν είναι τέλειος και γι' αυτό δεν μπορούν 50-100 άτομα να χαλάνε το παιχνίδι και να δημιουργούν ψυχολογικά προβλήματα στους παίκτες.
Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη τους φιλάθλους του, τους χρειάζεται δίπλα του να αποθεώνουν την ομάδα και πρέπει να ξέρουν κάτι... Και την εποχή που έπαιζα εγώ και πάντοτε όσους επιλέγει ο προπονητής θα παίζουν. Είναι 25.000 φίλαθλοι, σκεφτείτε να έχουμε 25.000 προπονητές εδώ μέσα. Πρέπει να τους αποθεώνουν για το μεγαλείο του Ολυμπιακού. Γιατί ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και τέτοιου είδους πράγματα δεν έχουν καμία σχέση με την ιστορία του συλλόγου.
Τους παρακαλώ λοιπόν από 'δω και 'μπρος να μην παρουσιαστούν τα ίδια φαινόμενα όπως σήμερα και να στέκονται όλοι δίπλα στους παίκτες, στον προπονητή και στον Ολυμπιακό πάνω απ' όλα αν τον αγαπάνε.
Ο Μασάντο είναι ένας παίκτης που δίνει τα πάντα στο παιχνίδι. Προσπαθεί, τρέχει. Και πραγματικά δεν κατάλαβα; Ποιοι είναι αυτοί δηλαδή; Από τη στιγμή που τον επιλέγει ο προπονητής θα παίζει. Ο Μασάντο δεν είναι τυχαίος παίκτης. Εγώ τον είχα δει τότε που τον είχαμε αντίπαλο και ήταν ο καλύτερος παίκτης της Σεντ Ετιέν. Ξέρει ποδόσφαιρο, αλλά όταν με το παραμικρό τον αποδοκιμάζουν δεν θα επηρεαστεί ψυχολογικά; Και θέλω να τα προλάβω αυτά τα πράγματα εν τη γενέσει τους.
Όπως και να 'χει είμαστε Ολυμπιακός. Τους σεβόμαστε όλους και πρέπει και οι φίλαθλοι μας να σέβονται τους ποδοσφαιριστές που παίζουν μέσα στο γήπεδο γιατί εκπροσωπούν τον Ολυμπιακό. Πρέπει να αποφευχθεί τώρα που είναι αρχή. Δεν θέλουμε να ξανακούσουμε τέτοια πράγματα.
Δεν φταίει ο Μασάντο, αλλά ορισμένοι που τα έχουν βάλει μαζί του. Δεν ήταν άλλοι παίκτες που έπαιξαν χειρότερα από τον Μασάντο σήμερα; Εγώ ρωτάω εσάς. Λοιπόν ήταν, αλλά δεν ακούστηκε τσιμουδιά. Απλά γιατί το θέμα είναι με τον Μασάντο.
Το ίδιο έκαναν και στον Αμπντούν και στον Μαρκάνο αν θυμόσαστε. Όταν πρωτοήρθαν στον Ολυμπιακό οι Αμπντούν και Μαρκάνο τους αποδοκίμαζαν και το ξέκοψα. Τώρα τους αποθεώνουν. Ο ένας πουλήθηκε 6.000.000 ευρώ και ο άλλος αποθεώνεται κάθε Κυριακή. Τα ίδια έκαναν".