Καϋμενάκης: Να ζητήσουν συγγνώμη ο Γιάχος, η συμμορία του και οι αλήτες που έκαναν ντου στα αποδυτήρια στον τελικό

Το... χοντραίνει το παιχνίδι ο Γιάννης Καϋμενάκης, ο οποίος όχι μόνο δεν είναι διατεθειμένος να ανακαλέσει τις δηλώσεις του, μετά τον τελικό του Κυπέλλου, όπως του ζήτησε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, αλλά αντιθέτως κάλεσε τον Γιάχο, την συμμορία του, αλλά και τους αλήτες που έκαναν ντου στα αποδυτήρια, όπως δήλωσε ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα, να ζητήσουν γονατιστοί συγγνώμη για το έγκλημα που έκαναν!
Μετά τον Δημήτρη Μπάκο και ο έτερος ιδιοκτήτης του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Καϋμενάκης απάντησε μέσω δήλωσής του, αναφορικά με την ανάκληση των δηλώσεών του, που του ζητήθηκε εντός 20ημέρου από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

Ο Γιάννης Καϋμενάκης όχι μόνο δεν φέρεται διατεθειμένος να ζητήσει συγγνώμη, αλλά πέρασε στην αντεπίθεση, δηλώνοντας στο στο arcadia-sports:

"Όταν ο Γιάχος, η συμμορία του και οι αλήτες που έκαναν ντου στα αποδυτήρια ζητήσουν γονατιστοί συγγνώμη από τον κόσμο του Μοριά και όλους τους αγνούς Έλληνες φιλάθλους για το έγκλημα που έκαναν, τότε κι εγώ αφού τους φτύσω θα ανακαλέσω τις δηλώσεις μου."