Κι επίσημα στη Ντόρτμουντ ο Σωκράτης

Παίκτης της Ντόρτμουντ θα είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που υπέγραψε την Πέμπτη (23/05) το νέα του συμβόλαιο με τους Βεστφαλούς. 10 εκατ. ευρώ το κόστος μεταγγραφής!

Ο διεθνής στόπερ πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις την Πέμπτη (23/05) και στη συνέχεια υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο διαρκείας με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Οι φιναλιίστ του Τσάμπιονς Λιγκ απέκτησαν τον Σωκράτη Παπασταθόπουλος δίνοντας 10 εκατ. ευρώ στη Βέρνερ Βρέμης!
 Συγκεκριμένα τα 7,5 εκατ. δόθηκαν "μπροστά", ακόμη ένα θα τους δοθεί εφόσον ο σύλλογος προκριθεί του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ το καλοκαιρί θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων τα έσοδα του οποίου θα καρπωθούν οι πράσινοι.

Ο έλληνας διεθνείς θα απολαμβάνει το χρόνο 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ είναι πιθανό οι απολαβές του να ξεπεράσουν τα 2 εκατ. ανάλογα με τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο Sokratis είχε δεχθεί καλύτερη πρόταση από την Μπάγερν Λεβερκούζεν (1,8 εκατ. το χρόνο) ωστόσο, επιθυμία του ήταν να αγωνιστεί με τους κιτρινόμαυρους κάτι που έγινε και πράξη τελικά.

Η επίσημη παρουσίαση του αναμένεται να γίνει την Παρασκευή (24/05), μια μέρα πριν τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για τους Βεστφαλούς.