Κλείνει ξανά το μάτι στη Ρεάλ ο Σουάρες

Για άλλη μία φορά ο Λουίς Σουάρες εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ, τονίζοντας πως θα του άρεσε πολύ να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο!Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως ο Λουίς Σουάρες δεν είναι ευχαριστημένος πλέον στην Αγγλία και επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωσή του.

Από την πλευρά του, ο ουρουγουανός επιθετικός βλέπει με πολύ καλό μάτι την προοπτική να αγωνιστεί στη βασίλισσα, δηλώνοντας μάλιστα αναφορικά με το μέλλον του:

"Θα ήθελα να αγωνιστώ ως συμπαίκτης του Ρονάλντο, είναι ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει όμως γιατί είναι πολύπλοκο. Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Ρονάλντο είναι παίκτης της Ρεάλ και εγώ της Λίβερπουλ και δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί".

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ωστόσο ο Σουάρες είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της εθνικής Ουρουγουάης στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών (15-30/6) και οι όποιες εξελίξεις θα σημειωθούν λογικά μετά τη διεξαγωγή της διοργάνωσης αυτής.

Ο Σουάρες επίσης αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στο περιστατικό με τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, που προκάλεσε τη γενική κατακραυγή προς το πρόσωπό του από όλη την Αγγλία και όχι μόνο:

"Είναι δικό μου το φταίξιμο. Ο Ιβάνοβιτς δεν μου έκανε τίποτα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είχα μεγάλο εκνευρισμό από την απόδοση μου αλλά και πάλι είμαι αδικαιολόγητος" δήλωσε ο επιθετικός της Λίβερπουλ.