Κλείστε θέση για τον Γκάλη

Ελεύθερη είναι από το Σάββατο (06/04) η διάθεση των εισιτηρίων για το φιλικό που διοργανώνει ο Άρης προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.Η πρώτη περίοδος κυκλοφορίας των εισιτηρίων για την εκδήλωση που θα γίνει προς τιμήν του Γκάλη στις 7 Μαΐου στο Αλεξάνδρειο και αφορούσε μόνο τους κατόχους διαρκείας της ΚΑΕ, ολοκληρώθηκε.
Ετσι, από το Σάββατο (06/04) τα εισιτήρια διατίθενται προς όλους τους φιλάθλους, οι οποίοι μπορούν να τα προμηθευτούν είτε από τα εκδοτήρια του Παλέ είτε από το γραφεία του Άρη.
Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Άρης ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 5 Απριλίου ολοκληρώθηκε η διάθεση των εισιτηρίων για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας για την εκδήλωση του Νίκου Γκάλη στις 7 Μαΐου. Το Σάββατο 6 Απριλίου θα διατίθενται ελεύθερα τα εισιτήρια της εκδήλωσης από το ειδικό εκδοτήριο του Αλεξανδρείου Μελάθρου (Γρ. Λαμπράκη 2, τηλ. 2310265 600), το οποίο θα ανοίξει στις 13.30 μέχρι και την έναρξη του αγώνα της ομάδας μας με τον ΚΑΟΔ (15.45). Τα γραφεία της ΚΑΕ Άρης θα είναι ανοικτά και την Κυριακή (07/04) από τις 11.00 έως και τις 14.00 για τους φιλάθλους και ειδικά για όσους διαμένουν εκτός Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εξυπηρετηθούν.
-Παιδιά ηλικίας έως 6 ετών δικαιούνται ελεύθερη είσοδο χωρίς θέση.
Σημειώνεται ότι κάθε φίλαθλος θα προσέρχεται στο γήπεδο αποκλειστικά και μόνο από τη θύρα που αναφέρεται στο εισιτήριό του και θα καταλαμβάνει τη θέση που αναγράφεται σε αυτό. Ενημερώνουμε ότι στις εισόδους κάθε θύρας και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα υπάρχουν ειδικοί ταξιθέτες, οι οποίοι θα διευκολύνουν τη διαδικασία. Παράλληλα, το Σάββατο (06/04) θα διατίθενται τα εισιτήρια της αναμέτρησης της ομάδας μας με τον ΚΑΟΔ (06/04, 15.45) για την 23η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ».
Οι τιμές των εισιτηρίων…
<img height="388" width="555" alt="" src="/files/Image/2013/apr/06/galis1.jpg" />