"Κλειδώνει" η 11άδα του Δώνη ενόψει ΠΑΟ

Ίδια δοκιμή με αυτή της Τετάρτης (13/3) έκανε ο Γιώργος Δώνης την Πέμπτη (14/3) αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Ολα δείχνουν πως το σχήμα που δοκίμασε ο Γιώργος Δώνης την Τετάρτη (13/3) θα είναι αυτό που θα παρατάξει στο ντέρμπι με τον Παναθηναικό.
Στο πρόγραμμα της Πέμπτης (14/3) δεν υπήρξαν διαφοροποιήσεις και έτσι οι... εκλεκτοί του προπονητή των "ασπρόμαυρων" (εφόσον δεν αλλάξουν τα τωρινά δεδομένα) για το κυριακάτικο ματς αναμένεται να είναι οι εξής:
Ο Ιτάνζ θα είναι ο τερματοφύλακας και οι Λίνο, Κατσουράνης, Σίλντεφελντ και Κωνσταντινίδης στην άμυνα. Στο κέντρο το δίδυμο θα είναι ο Κάτσε με τον Λάζαρ, αριστερά ο Καμαρά και δεξιά ο Ολίσε.
Στην επίθεση θα βρίσκονται οι Αθανασιάδης και Λόρενς, με τον Ιρλανδό να προτιμάται αντί του Σβόνιμιρ Βούκιτς μιας και ο τελευταίος δεν είναι ακόμη έτοιμος να βγάλει μεγάλο χρονικό διάστημα του αγώνα.
Να σημειωθεί πως Λόρενς και Κωνσταντινίδης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και ξεκουράστηκαν περισσότερο από τους υπόλοιπους, ο Γιώργος Κατσικάς ανεβάζει καθημερινά στο ατομικό του πρόγραμμα και ο Γιώργος Γεωργιάδης συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας.