Κλειστά χαρτιά ο Γεωργιάδης

Ο Γιώργος Γεωργιάδης ανέλαβε να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, αλλά μέχρι τώρα κανείς δεν γνωρίζει, εκτός των συνεργατών του, πως σκέφτεται να "κατεβάσει" την ομάδα
Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ διαδέχθηκε ως υπηρεσιακός προπονητής τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο του ΠΑΟΚ και είναι αυτός, που θα προσπαθήσει μαζί με τους παίκτες να υλοποιήσουν τον εναπομείναντα στόχο της ομάδας.
Η προπόνηση της Μ. Τρίτης (30/4) πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του, αλλά ο Γεωργιάδης δεν άνοιξε τα χαρτιά του σχετικά με τις σκέψεις του με την ομάδα, ούτε γνωρίζει κάποιος την άποψή του για όσα έχει δει αγωνιστικά από τον ΠΑΟΚ φέτος.
Ο Δώνης χρησιμοποιούσε ως σχηματισμό το 4-4-2 σε ευθεία, αλλά παραμένει άγνωστο αν και ο Γεωργιάδης ακολούθησει ανάλογο σχηματισμό. Πολλοί είναι αυτοί γύρω από τον ΠΑΟΚ που εικάζουν πως θα βάλεις τις πινελιές του, όμως το σκεπτικό του για την ομάδα το γνωρίζουν μόνο πολύ στενοί του συνεργάτες.
Το σίγουρο είναι πως ο νέος προπονητής θα επιχειρήσει μία μίνι προετοιμασία ελπίζοντας πως μέχρι την έναρξη των πλέι οφ θα είναι έτοιμοι οι τραυματίες και θα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.