Κλοπ: Ξέρουμε τι να κάνουμε στη ρεβάνς

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της Ντόρτμουντ στάθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά το 0-0 με τη Μάλαγα στην Ισπανία με τον γερμανό τεχνικό πάντως να δείχνει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της ομάδας του ενόψει της ρεβάνς στη Γερμανία."Δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας και έπρεπε να μείνουμε ήρεμοι, τελικά, για να πάρουμε στο τέλος το αποτέλεσμα. Χάσαμε κάπως την αποφασιστικότητά μας προς το φινάλε του αγώνα και η Μάλαγα άρχισε να παίζει καλύτερα. Όμως, παίξαμε καλά απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες και το 0-0 είναι ένα αποτέλεσμα με το οποίο μπορώ να ζήσω", ανέφερε αρχικά ο Κλοπ για να προσθέσει πως:
"Στο ημίχρονο είπα στην ομάδα μου ότι παίζει εξαιρετικά, όμως έπρεπε να βελτιωθούμε στο τελείωμα των φάσεων. Υπάρχουν ακόμα δυνατότητες βελτίωσης. Η Μάλαγα έπαιξε όπως περιμέναμε και πιστεύω ότι αφήσαμε καλές εντυπώσεις με την απόδοσή μας.
Παίξαμε καλά απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Κάναμε πολλά καλά πράγματα, εκτός της τελικής ενέργειας. Αυτό είναι το επόμενο βήμα. Όμως, ακόμα και αν πετυχαίναμε γκολ, δεν νομίζω ότι θα επηρεάζαμε ιδιαίτερα την Μάλαγα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στη ρεβάνς. Θέλουμε να νικήσουμε. Καταφέραμε να γλιτώσουμε τραυματισμούς και τιμωρίες και πλέον ανυπομονούμε για το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας".