Κοέλιο: Θέλω Αρη, περιμένω την Μπενφίκα

Την απάντηση της Μπενφίκα ώστε να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και να ενταχθεί στον Αρη περιμένει ο Νούνο Κοέλιο. Ο Πορτογάλος χαφ είπε μεταξύ άλλων πως έχει συμφωνήσει με τον Αρη και ότι θέλει πολύ να συνεχίσει την καριέρα του στους κίτρινους, περιμένει όμως το "οκ" από τους "αετούς" της Λισαβόνας.Ο Κοέλιο μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και αφού αρχικά διευκρίνισε πως συνεχίζει τις διακοπές του στην Πορτογαλία και πως δεν θα είναι στην αυριανή «πρώτη» του Άρη, είπε: «Είμαι ακόμη ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα, περιμένω να δω τι ακριβώς θα γίνει. Δεν έχω μιλήσει με τους ανθρώπους του Άρη, καθώς αυτό το θέμα το χειρίζεται ο Έλληνας εκπρόσωπός μου. Από την επικοινωνία που έχω μαζί του γνωρίζω ότι έχει συζητήσεις με την ομάδα».

Όταν του ζητήθηκε να εκφράσει την προτίμηση του αναφορικά με το που επιθυμεί να αγωνιστεί τη νέα χρονιά, ήταν ξεκάθαρος: «Το έχω ξαναπεί δημόσια. Θέλω να συνεχίσω στον Άρη και τη νέα χρονιά, το ξέρουν όλοι στη Θεσσαλονίκη, το έχω μεταφέρει άλλωστε και στους ανθρώπους της Μπενφίκα».

Γνωρίζω για τις αλλαγές που έχουν γίνει στη διοίκηση και το τεχνικό τιμ του Άρη, έχω μιλήσει με αρκετούς στη Θεσσαλονίκη, μου έχουν όλοι εξηγήσει το τι συμβαίνει. Ελπίζω να ακολουθήσω κι εγώ το δρόμο των Αγκάνθο και Πουλίδο που ξέρω ότι θα μείνουν στην ομάδα και για τη νέα χρονιά».

Εξέφρασε επίσης, την πεποίθηση πως του χρόνου θα είναι καλύτερα τα πράγματα στην ομάδα, λέγοντας: «Η περσινή χρονιά ήταν πάρα πολύ δύσκολη, δεν μπορεί να υπάρξει χειρότερη. Με 2-3 καλές προσθήκες, ο Άρης, θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει ξανά».

Σχολιάζοντας το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, αλλά και φίλο του στην Πορτογαλία, Βίτορ, επεσήμανε: «Είναι ένας γνωστός παίκτης στην Πορτογαλία, νεαρός, πολύ καλός και θεωρώ πως θα ταιριάξει πολύ στο στυλ παιχνιδιού του ΠΑΟΚ. Έπαιζε σε μια ομάδα με υψηλές απαιτήσεις, όπως η Μπενφίκα, οπότε θεωρώ πως δεν θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί και να πρωταγωνιστήσει στον ΠΑΟΚ».

Τέλος, στέλνοντας ένα μήνυμα στη διοίκηση και τον κόσμο του Άρη, υπογράμμισε: «Θέλω πολύ να επιστρέψω στην ομάδα, δεν το έχω κρύψει στιγμή. Η τελική απόφαση όμως, δεν είναι δική μου. Ζητώ λίγη ακόμη υπομονή, μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ελπίζω πως την ερχόμενη εβδομάδα, θα είμαι στη Θεσσαλονίκη και θα ξεκινήσω προετοιμασία με τον Άρη».