Κοκότοβιτς για Βέροια

Μετά τα αποτυχημένα... πειράματα τύπου Στεφάνοβιτς και Κάανεν, στην Βέροια στρέφονται σε λύσεις προπονητών που είναι γνώστες του ελληνικού πρωταθλήματος. Πέραν της περίπτωσης του... στρατιώτη Δημήτρη Καλαϊτζίδη, στην Βασίλισσα εξετάζουν και την λύση του Ντράγκαν Κοκότοβιτς.Μετά το διαζύγιο με τον Ολλανδό Τον Κάανεν, ήρθε στην επιφάνει το όνομα του γνωστού από τα πολλά περάσματά του στον πάγκο της Βέροιας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο οποίος, ωστόσο βρίσκεται στη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Καλαϊτζίδης ξέρει τα κατατόπια, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα προχωρήσει η περίπτωσή του, αφού αφενός έχει ομάδα και αφετέρου στην Βέροια κοιτάζουν και αλλού...

Σύμφωνα με πληροφορίες μια περίπτωση που βρίσκεται στο προσκήνιο για τον πάγκο της Βασίλισσας είναι ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς.

Ο 60χρονος τεχνικός έχει εργαστεί στο παρελθόν σε ουκ ολίγες ελληνικές ομάδες ( Καλαμάτα, Παναργειακός, ΠΑΟΚ, Απόλλων, Ναυπακτιακός, Ολ. Βόλου, Απόλλων Καλαμαριάς, Ατρόμητος) ενώ τελευταίος του σταθμός στη χώρα μας υπήρξε ο Πανσερραϊκός τη σεζόν 2010-11. Εν συνεχεία μετακόμισε στην Κίνα προκειμένου να αναλάβει το τιμόνι της Σανγκάη Σενούα.

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης σκέφτεται σοβαρά την λύση του Σέρβου τεχνικού, αν και έχουν προταθεί κι άλλοι προπονητές στους κυανέρυθρους...