Κολοβός: Θα κάνουμε περήφανη την Ελλάδα

Ο μέσος του Πανιωνίου, Δημήτρης Κολοβός, μίλησε για την συμμετοχή της Εθνικής Νέων στο Μουντιάλ U20 και εξέφρασε την αισιοδοξία του για καλή πορεία της ομάδας στα γήπεδα της Τουρκίας.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κολοβού στην Nova:
-Δημήτρη, στο δρόμο της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Under 20 στην Τουρκία, το Μεξικό, η Παραγουάη και μία ομάδα από την Αφρική. Ποια είναι η άποψή σου για τον όμιλο;
"Πιστεύω πως και οι δύο είναι πολύ καλές ομάδες. Η Παραγουάη άφησε εκτός τη Βραζιλία και την Αργεντινή. Οπως και να 'χει, τα παιχνίδια εκεί είναι αμφίρροπα και πιστεύω ότι χρειαζόμαστε την τύχη.
Είμαι αισιόδοξος όμως ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα δείξουμε καλό πρόσωπο και θα κάνουμε περήφανη την Ελλάδα".
-Τόσο για σένα, όσο και για τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής κάτω των 20 ετών, είναι ένα όνειρο, μια πρόκληση, η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο;
"Ναι, το πιστεύω αυτό γιατί είναι η πρώτη φορά που πηγαίνει η Εθνική. Είναι ένα όνειρο και περιμένουμε πως και πως να έρθει αυτή η στιγμή, ευτυχώς δεν αργεί και είμαστε πολύ χαρούμενοι".
-Εσύ προσωπικά πως περιμένεις τη στιγμή που θα βρεθείς στην Τουρκία;
"Είδαμε πως είναι εκεί τα γήπεδα, γενικά πως είναι το κλίμα. Το περιμένω πως και πως, είναι ένα μεγάλο όνειρο να πάω εκεί. Έχασα το περασμένο καλοκαίρι το Euro και περιμένω με ανυπομονησία να βρεθώ εκεί".
-Εχεις μιλήσει με κάποιον από τους συμπαίκτες σου για τους αντιπάλους που θα βρείτε στην Τουρκία;
"Οχι δεν έχουμε μιλήσει ακόμα γιατί έγινε χθες η κλήρωση, αλλά σίγουρα είναι δύσκολος όμιλος. Θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να τα πάμε καλά".