Κολοβός: Θα μπούμε καθαρά για τη νίκη απέναντι στον Αστέρα

Ο Δημήτρης Κολοβός αναγνώρισε τις δυσκολίες του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο επισήμανε πως οι κυανέρυθροι θα παίξουν με αποκλειστικό στόχο τη νίκη.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κολοβός στη Nova:

Για τον αγώνα με τον Αστέρα: "Ο Αστέρας είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Φαίνεται αυτό από τη δεύτερη θέση που κατέχει. Εμείς το βλέπουμε σαν ένα δύσκολο ματς, ότι έχουμε μπροστά μας μια επικίνδυνη ομάδα, αλλά θα μπούμε για να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Θα μπούμε καθαρά για τη νίκη".
 
Για τις 5 νίκες σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια που έχει ο Αστέρας: "Είναι ένα καλό σύνολο αγώνων που έχει νίκες ο Αστέρας, αλλά δεν το κοιτάμε. Παίζουμε στο γήπεδό μας. Αυτοί έρχονται για να πάρουν το διπλό, εμείς πιστεύω ότι στο γήπεδό μας είμαστε καλοί και πρέπει να το αποδείξουμε και σε αυτό το παιχνίδι".
 
Για το αν μπορούν να κερδίσουν τον Αστέρα, όπως έκαναν και κόντρα στον Ατρόμητο: "Πιστεύω ότι μπορεί να συμβεί κάτι ανάλογο, με κάθε ομάδα που αντιμετωπίζουμε. Τυχαίνει να παίζουμε με τον Αστέρα, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη".
 
Για το τι ξεχωρίζει απο τον Αστέρα: "Γενικά πρέπει να κοιτάξουμε συνολικά τον Αστέρα. Από το κέντρο και μπροστά είναι πολύ καλοί. Το δείχνουν με τις ενέργειες που κάνουν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μπούμε όπως μπήκαμε με τον Ατρόμητο και να πιστέψουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε".