Κοντά σε Ρέινα η Μπάρτσα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Πέπε Ρέινα από την Λίβερπουλ, με το κόστος της μεταγραφής να υπολογίζεται στα δέκα εκατομμύρια ευρώ.Από την στιγμή που ο Βίκτορ Βαλντές ανακοίνωσε την απόφαση του να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του στο τέλος της σεζόν, στην καταλανική ομάδα αναζητούν μια αξιόπιστη λύση για την θέση κάτω από τα δοκάρια.

Οπως αναφέρει, λοιπόν, η εφημερίδα "Mundo Deportivo", ο ο Τίτο Βιλανόβα και ο Αντονι Θουμπιθαρέτα εισηγήθηκαν την απόκτηση του Ρέινα, καθώς θεωρούν πως ο ισπανός πορτιέρο, λόγω της εμπειρίας του και των καλών σχέσεων με τους παίκτες των "μπλαουγκράνα" από την Εθνική Ισπανίας, θα μπορέσει να αντικαταστήσει επάξια τον Βαλντές.

Παράλληλα, ο Βιλανόβα ψάχνει και για κεντρικό αμυντικό, με τον Μαρκίνιος της Ρόμα να είναι ψηλά στην λίστα, μιας και διαθέτει παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτά των Πουγιόλ και Μασεράνο. Πάντως, την δεδομένη στιγμή η Ρόμα δεν εμφανίζεται διατεθειμένη να πουλήσει τον 18χρονο βραζιλιάνο στόπερ.